vliv reklam na deti

Otázku položila: Bývalá uživatelka #19443 14.1.2012 0:48

http://www.magnificat.sk/2012/01/9205/ brutalni stoji za zhlednuti az do konce. v tomto vyrustaji nase deti :( ode dneska dceru nepustim k televizi ( ne ze bych ji doted poustela :D )

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Tak to je teda síla, ani jsem neměla sílu dokoukat to do konce, vydržela jsem do pulky ale mrazí mě z toho.... Když už nás rodiče se sestrou po dlouhém přemlouvání k televizi pustili, vždycky když začala reklama, taťka přiběhl, vypnul nám zvuk nebo to přepnul na jiný kanál. Dneska jsem mu moc vděčná, i když tenkrát jsem se na něj zlobila... Díkybohu, že u nás to zatím není tak hrozné jako v USA (nebo o tom nevím, protože mi to zustalo a když je reklama, přepínám nebo aspon vypínám zvuk), ale buhví, co bude za pár let...

  • I když bych se měla učit, musím se na to podívat. :) Mám rozkoukáno 10 minut, ale určitě se na to celé kouknu, protože tohle mě zajímá. Dnešní svět je opravdu hrůza a to, co je na nás všechny nachystáno.. My dospělí ještě umíme být jakžtakž kritičtí k tomu, co se děje, co je nám nabízeno, ale jak se mají bránit děti? Děti jsou bezbranná stvoření, která jsou tak otevřená, a proto by je měli bránit rodiče.
    No nic, jdu se učit a pak zase koukat. :D

  • Je na tom víc než pravda. Je to ale děs. Děti jsou hrozně ovlivnitelné a je na nás jak moc je ovlivnit necháváme. Ale utéct před tím nejde, je to všude :-( Dokonce si pamatuju, že já jako dítě milovala reklamy, to ještě bývaly psané v televizních novinách a já čekala na vajíčko :-))

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 532 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist