vlasy

Otázku položila: Bývalá uživatelka #25424 14.11.2011 16:00

chci dlouhé vlasy..je pravda že nerostou když jsou zničené konečky?nevím jestli jo nebo ne když vlas roste od kořínku..podle mě to je jen o tom jak ty vlasy vypadají a ne rostou.Mám si je tedy ostříhat nebo jinak neporostou?a po čem rostou rychleji?mám je vlnité ale není to pěkne jeden záhyb jde sem druhý tam.žehlím si je každý den a asi si je dost ničím.chtěla bych teda poradit jaké účesy mám nosit(vlasy mám podramena) abych si je nemusela žehlit.děkuji :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, jaký účes nosit ti neporadím. To by udělala každá dobrá kadeřnice, která tě vidí. Jen tak může vykouzlit správný účes, který bude slušivý a zároveň se bude hodit k tvému obličeji. Co se týče délky vlasů a poškozených konečnů. Ty rozhodně krásu nepřidají. Měla by sis je nechat pravidleně zastříhávat - nejlépe každých 6 až 8 týdnů. Pokud je máš roztřepené, lámou se a pak máš pocit, že nerostou. Pravdou ale je, že vlasy mají "svoji délku" a pak vypadnou. Někomu nenarostou delší než po ramena, někdo nemá problém s tím, že mu vlasy narostou po zadek.

  • ty vlasy sice rostou od korinku ale kdyz mas spatne konecky tak to co ti poroste od korinku tak se ti ulomi na tech koneckach takze mas porad stejnou delku :/ no vlasy bych opravdu nedoporucovala zehlit protoze je nehorazne moc nicis , to co se pridavaji ty spreje proti niceni ti stejne nepomuze proste je to tou zehlickou , palis ty vlasy , co ti nato poradit ? tak bud nejaky culik , a nebo hnedka po umyti jak si je budes fenovat tak se snazit je rukou (hrebenem)rovnat , nevim jak moc se ti krouti takze treba to nezabere, noo tim fenem sem to taky moc nevychytala protoze ten si ty vlasy vysousi , spravne by sis ty vlasy nemela ani rozcesavat kdyz sou mokre tim je taky lames .. ted sem si koupila sampon a masku na vlasy , od jedne znacky sice sem zato dala 1200 a vydrzi to jenom mesic ale vlasy sem na dotek hebci , vypadaji zdraveji atd ... kdyby ses o to zajimala a byla ochotna zato dat ty penize tak napis ja ti reknu znacku :) .. noo dal treba si koupit v lekarne nejake vitaminy casto to byva, vlasy, nehty plet a nebo primo ty vodicky ktere vmasirovavas do vlasu . ale taky to leze do penez :// kdyz si mijes vlasy tak se soustred hlavne na svoji pokozku hlavu az pak prejed samponem po vlasech .. noo je toho daleko vic ale uz to tu mas moc dlouhe :D

  • Vlasy rostou pořád stejně, ale když máš zničené konce, tak se ulamují, takže to vypadá jakoby nerostly. A podle mě roztřepené konce vypadají hrozně, je to na těch vlasech dost vidět a tím, že je pravidelně nezastříháváš jim moc nepomáháš...spíš je ničíš. Ale účes ti neporadím, jelikož tě nevidím:))

  • Zastříhnutím vlasů je oživíš a budou rychleji růst. Pokud je mas nejak moc zničené, tak je zastříhni, jinak se chovaji jako ,,mrtve,, a neporostou!

  • Já mám taky dost roztřepené konečky, ale nechávám je volně růst, občas si je sama zastřihnu než platit takové jmění u kadeřnice. Ale používám Renokin, a po něm mi docela rychle rostou vlasy, ale je poněkud dražší :) Já si také žehlila vlasy každý den a to i bez přípravku a vlasy mám v tak příšerném stavu, že už by mi ta žehlička ani nepomohla. Jsou krepaté, vlnitější než dřív, prořídlé, polámané, konečky o tom ani nemluvim, a hlavně padají. Ale vyrešila jsem to tak, že si na noc udělám volný spletený cop a ráno je mám stejnoměrně vlnité, jen ofinku přežehlím a je to :) Je to pohodlnější a hlavně pro vlasy lepší :))

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 232 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist