vlásky

Otázku položila: Bývalá uživatelka #25424 17.10.2011 18:34

Mám jemné vlasy bez objemu.Chci mít dlouhé ale vůbec nerostou.Jak urychlit růst?je mi 14 a vlasy mi vždy hodně padaly ted jsem si ale uvědomila e to tak nemůže jít dáe tak co pro to udělat?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Verousek8917.10.2011 18:48

    Pokud ti padají vlasy, tak je dobré brát zinek. Vlasy rostou každému jinak, někomu rostou rychle, někomu pomale. Jinak znám, že každý člověk má dáno od přírody tak nějak maximální délku vlasů, které může dosáhnout.. nevím, jestli to říkám pochopitelně, prostě někteří lidé nemají dáno, že budou mít dlouhé vlasy. Na objem zkus vyzkoušet šampon na objem.

  • Víš, pokud máš vlasy hodně jemné, asi bych se dlouhým vlasům vyhla. Jednak, to nebývá moc hezké, protože vlasy mají hodně malý objem a na dlouhých vlasech to bývá hodně vidět. A další věc je, že jemné vlasy se většinou hodně mastí. Ráno si je umyješ a odpoledne je máš mastné. Nevím, nemusí to být tvůj případ. Ale např. moje švagrová to tak má. Teď si umanula, že bude mít dlouhé vlasy. Má je nekvalitní, splihlé, neustále mastné a vypadá to příšerně.

  • Já mám také jemné vlasy bez objemu, hned mi plihnou, už chvíli po vyfoukání. Taky se mi dost mastí. S tím, že pro mě se dlouhé vlasy nehodí, s tím jsem se smířila už dávno. Nosila jsem X let krátké, teď nosím asi 4 roky něco jako mikádo. Délka k bradě nebo lehce pod je maximum při téhle kvalitě vlasů.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 745 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist