velke male pysky a brazilska depilace

Otázku položila: Anonymní uživatelka #40536 10.8.2011 9:38

Ahoj holky, obracim se na ty, ktere maji tak jako ja o hodne zvetsene male stydke pysky. Moje vycuhuji o nekolik centimetru. Pred par lety jsem uvazovala o operaci, ale pak jsem to hodila za hlavu. Prece jenom na to ale nelze uplne zapomenout a jsou stale momenty, kdy se za to stydim. Moc rada bych sla na brazilskou depilaci, ale tenhle stud mi to zatim nedovolil. Rikam si, ze kosmeticky jich vidi spousty a urcite uz tam byla i takova, jako ja, ale zatim jsem se k tomu nedokopala. Koncem listopadu rodim, tak bych s tim ted nejradsi zacala a sla pak i pred porodem, abych pak mela od tech chlupu pokoj, ale holt si nedokazu predstavit, ze tam na ni jen tak roztahnu nohy. Podotykam, ze na bikiny zonu chodim, ale to je prece jenom neco jinyho. Mate s tim nektera (mne podobna) zkusenost? Diky moc

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já mám malé stydké pysky malé, ale stejně bych na to nešla, stačí mi, že roztahuju nohy u gynekologa. Nicméně si myslím, že určitě viděla ženy co je mají velké, je to celkem běžné a určitě jí to nebude vadit;) ani žádné kecy a divné pohledy bych nečekala;) prý to má hodně žen, takže určitě nějaká taková u ní taky byla.

  • petulinkaa1310.8.2011 13:18

    Tak to je síla to video,tak to radči deně žiletku :-)))

  • ahoj, jestli jsi na te depilaci jeste nebyla, nedoporucovala bych ti zacinat zrovna v tehotenstvi. osobni zkusenost je pro me takova, ze pred otehotnenim jsem je zvladala normalne, teda trochu bolestive.. ale kdyz jsem sla ve 4 mesici, musely jsme to ukoncit u bikin, protoze to strasne bolelo. kosmeticka mi rikala, ze je to hladinou hormonu. treba, ze jeden den to muzes zvladnout dobre, ale jindy budes umirat bolesti. ale je to kazdyho vec, takze pokud se na to citis, jdi do toho :)

  • No nevím, ale roztahovat nohy ještě na nějaký depilaci, nevím nevim - radši vezmu v koupelně žiletku a oholím se.

  • je to super věc, otázka je - ke komu si to nechat udělat. Já jsem se odstěhovala z Prahy, kde jsem na to znala super kosmetičku, takže pokud máš důvěru, jdi do toho!

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist