váha

Otázku položila: Bývalá uživatelka #39277 19.3.2012 20:21

Mam dotaz je mi 16 let a mam váhu 56 kg ale prostě jsem trochu při těle ale zas tak zli to neni a kamoška ma 66 kg a je hubena jako vyžle čím to je.?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Těžší kosti nikdo nemá to je holý fakt a většinou ženské se na to vymluvají:-D:-D:-D
    Prostě každé ženské tělo je absolutně rozdílné at už postavou kilami a kůži :-) jsme rozdílné jedna sní tatranku a má kilo nahoře jiná sní dvě a naopak ještě hubne.
    Každé tělo funguje a je naprogramované jinak
    Myslím že váha 56Kg je super!!!

  • full.avl19.3.2012 20:43

    já bych se ještě zeptala kolik měříš?;-)

  • A jaký máte výškový rozdíl? Jestli měříš 150 cm a kamarádka 180, tak se není čemu divit :-). Jinak každé tělo je jiné a já bych se také neřídila váhou, ale proporcemi a tělesnou stavbou. Jinak mě ještě napadá, že svaly jsou těžší než tuky. Takže pokud je kámoška sportovní typ, tak je pravděpodobné, že bude o něco těžší i když je štíhlá.

  • jestli jste i podobně vysoké, tak je to prostě stavbou těla, je také známo, že svaly váží více, než tuky. Podle mě je to celkově typem postavy (myslím, že když se řekne, že má někdo těžké kosti, myslí se tím celkově ta jeho hutnější a tedy těžší stavba těla). Navíc každému se tuk (bez kterého nemůžeme žít) po těle rozkládá jinak a takže to pak i jinak vypadá, každý zná ty základní typy postavy-jablko, hruška, přesýpací hodiny a to je dané

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 240 otázek, kterým se dostalo 271 641 odpovědí a 409 764 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist