vaha

Otázku položila: Anonymní uživatelka #42666 22.3.2011 21:48

cauky.chtela bych se zeptat jaka je podle vas vaha ve 12 letech.ja vazim mezi 47-48kili a pride mi ze bych mela zhubnout.predem diky za odpoved:)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • záleží na výšce.. ale v tvým věku bych ještě s dietama nezačínala.. jestli si přijdeš tlustá můžeš zkusit omezit sladký a zkusit se víc hýbat, ale jsi ještě mladá... ještě vytáhneš..

  • zalezi na tom kolik meris a jakou mas postavu, vaha neni moc důležita, spis jde o to jak se citis a jak doopravdy vypadas. mam kamaradku, ktera je stejne vysoka jako ja, ale bezne vazi o 5kg víc nez ja, a vypada uplne normálne a cítí se uplne normalne ptz to tak proste ma, takze hodnotit jenom vahu a vek je uplny nesmysl.

  • Jak píší všichni záleží na výšce, existuje BMI index, najdeš si na internetu jak se počítá a jaké jsou normy. Ale doporučuju navštívit pediatra, svěřit se mu a probrat dietní opatření (existují i specialisti dietologové) nebo můžeš jet do lázní. Ale myslim, že jsem v podobném věku vážila podobně, protože na střední jsem měla cca 52-55 kg a měřim 165cm (A tlustá jsem nebyla). Na diety pozor, nejsou stavěné pro organismus ve vývoji, můžeš si tím hodně ublížit i do budoucna! Pa a hodně štěstí D.

  • Ahojik, jak píšou holky záleží na výšce, ale jelikož ti je 12 tak se určitě do žádných diet nepouštěj. Zkus třeba jen jíst více ovoce a zeleniny místo sladkého a hlavně se hýbat a budeš v pohodě :-) určitě se ještě vytáhneš takže se tím nijak zvlášť nezaobírej :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist