vagína

Otázku položila: Anonymní uživatelka #122633 8.7.2013 21:28

dobrý den, omlouvám se za takový velmi trapný dotaz, ale bojím se, zda-li je se mnou vše v pořádku, když mám přes naši největší díru tam dolu takovou blánu - je to taková šňůrka, která přes díru vede jako most - nevím jak vypadá panenská blána, je tudíž možné, je to právě ona. činí mi to často potíže, například když si vyjímám tampón. ona blána mi překáží a je to bolestivé. prosím poraďte. děkuji. (je mi patnáct let a jsem ještě panna)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Vchod do pochvy by měl být volný, i když je tam panenská blána, pak je ten vchod užší, ale žádný most či šňůrka by se tam nacházet neměla...možná by stálo za to navštívit gynekologa, v tvém věku by to bylo klidně vhodné, a ten ti jistě poradí s tvým problémem.

  • Mohou to být kousky panenské blány, které tvoří jakési přemostění. Pokud ti to vadí, vezmi mamku a zajdi na gynekologii (i bez toho je už čas, abys tam zašla). S lékařem to můžeš probrat při prohlídce bez mamky a jistě ti poradí a pomůže. Jistě je vše v pořádku.

  • Také doporučuji návštěvu gynekologa... pokud se stydíš, tak si vem na prohlídku šaty... ted je léto, tak to krásně půjde... V kabince si pak jen stáhneš kalhoky a ke křeslu půjdeš vlastně celá oblečená... na křesle ti jen povyhrne šaty a bude ti to určitě příjemnější... prohlídka bývá rychlá. Všechno je potřeba řešit, dokud je čas ;)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 553 odpovědí a 409 730 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist