už zítra:-(((

Otázku položila: Anonymní uživatelka #49903 10.12.2011 8:20

ahoj holky, uz zitra me ceka nastup do nemocnice,jsu na laparospii a hysteroskopii,a jeste na pruchodnost vejcovodu....mam takovy strach,nejak to na me vse dolehlo,strasne se bojim:-(((

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • eva11110.12.2011 8:24

    Ahoj neboj určitě to bude zase dobré.

  • Neboj, budes v poradku, Tvuj Andel Strazny je stale s Tebou! :-) Dej vedet, jak to dopadlo ;-)

  • neměj strach :-) Já mám laparku za sebou už třikrát a je to ok. Ani nejsi dlouho v nemocnici a rychle se to hojí, protože jsou jizvičky malé :-) A to že ti budou dělat zrovna i průchodnost buť jedině ráda. Mě ji dělali bez uspání a to je teprve zážitek. Teda aspoň v mém případě, protože já mám jeden neprůchozí a to je oproti laparoskopii děs. Já jsem tu třetí brala už tak, že jsem se těšila, protože se vždycky úžasně vyspím :-)) Hlavně si vem knížku aby jsi zabyla čas :-)

  • ze.mi10.12.2011 15:02

    Ahoj, já byla na laparce tedka v úterý, vůbec nic to není, potom co tě uspí, vůbec o ničem nebudeš vědět :-) Taky mi dělali všechno jedním vrzem. Já se ani moc nebála, už jsem to chtěla mít za sebou, at vím, na čem jsem. Třetí den dopoledne jsem už byla doma, žádný vývod, žádné velikánské bolesti, jen jako kdybych cítila modřinu :-) Vůbec se neboj, bude to ok:-))

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 328 odpovědí a 409 599 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist