úspěch KET

Otázku položila: Anonymní uživatelka #231571 24.7.2017 11:32

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat na zkušenost - právě jsem podstoupila 5. KET (předtím 2 x zamlklé těhotenství a 2 x neuchycení). Jedná se o první KET po nové stimulaci a zavádělo se geneticky zdravé embryo. Doktor určil úspěšnost 70%. Po těch dvou zamlklých těhotenstvích jsem cítila bolest v podbřišku jako když přichází menses a po 12 dnech byl pozitivní test. Po tomto KETu nic necítím (jsem 4. den)....mám si dávat plané naděje, že tentokrát je to jiné a vše se povede nebo se smířit s neúspěchem? Máte někdo podobnou zkušenost?

Děkuji

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Podle píchání/nepíchání se určitě nedá určit ani úspěch ani neúspěch. Každé těhu může být jiné. Moje sestra je po ET,lehce cítila břicho,ale spíš díky utrogestanu. Žádné píchání ani jiné příznaky neměla/nemá. Zadařilo se a je 6tt :-) Držím pěsti.Nezbývá než vydržet :-)

  • Ahoj, můžu se zeptat v jakém týdnu jsi předtím měla zamlklá těhotenství? Já jsem teď v 10 tt po KET a myslím že cca 6. den po něm jsem začala cítit píchání v podbříšku a byla mi pořád hrozná zima, 7. den jsem pak měla pozitivní test.. 4. den je asi ještě brzo a navíc co tady tak různě čtu tak každá a asi i pokaždé ten začátek vnímá jinak tak 4. den po KET je asi ještě brzy na jakékoli závěry.. budu ti držet palce

  • sono224.7.2017 19:57

    Určite si podľa pocitov nerob starosti. Je strašne skoro. Ja som síce mala et, ale veď to je isté A pozitívny test veľmi skoro, ale keby som nevedela, že som tehotná, myslela by som si, že ide MS. Totálne PMS akurát prsia ma neboleli ako pred MS. Ja som merala bazalku tá mi tiež potvrdila tehotenstvo

    A silno držím palce. Áno ak je sliznica pekná, Embryo silné plus tvoje sa vie, že je zdravé je fakt 70 percentná úspešnosť. Máš urobené ostane vyšetrenia? Napríklad imunológiu?

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 329 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist