únava v těhotenství

Otázku položila: Anonymní uživatelka #62278 12.11.2012 10:35

Ahoj holky, mam problém se vztáváním. Jdu spát v 10 večer a ráno vztávám v 7h do školy. (poslední rok školy) Nejsem vůbec schopná vztát ( nateklé oči, jako kdybych vůbec nespala, nebo byla po tahu) a vzbudim se až v 10 dopoledne, a kvůli tomu mi nabíhá absence ve škole, a to mě hodně mrzí protože nechci aby mě poslední rok vyhodily. Jsem asi v 7tt. K doktorovi jdu až ve čtvrtek. Dá se stím něco dělat? Díky

mam ještě dotaz, četla jsem že v 7tt začínají tmavnout bradavky, je to pravda? mě teda přijdou barvou pořád stejné :D

díky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Hodně pij, dobře se stravuj, hlavně vitamínky (formou ovoce, doplňky si raději nekupuj, ne všechny se v těhotenství můžou) a choď spát dřív, třeba už v sedm nebo šest, nebo si lehni po škole, zkus se ten spánek nahnat trošku. První trimestr bývá u většiny nejhorší, i když já mám spíš problém v tom třetím :D

  • venysek12.11.2012 10:42

    Bohužel se s tím asi nedá dělat nic.. Já na to trpím taky, začalo to někdy v 6tt a teď jsem v 18tt a je to u mě lepší jen v tom, že jsem doma a odpočívám. Když jsem chodila do práce, můj svět se skládal jen z práce a postele.Těhotenství si to prostě vyžaduje a je strašně individuální, v kolikátem týdnu to přejde a jestli vůbec. Nešlo by se domluvit na individuálním studijním plánu? Možná by to bylo lepší..

  • Zkus chodit spát dříve a časem by to mělo odeznívat.Největší unava je začátkem těhu do ukončení 1 trimestru.

  • Bohužel to prostě musíš nějak vydržet. Choď spát dříve a ráno se prostě musíš donutit vstát a nějak fungovat. Já vstávám do práce v 5:00 a jeden měsíc těhotenství jsem taky dost protrpěla... V práci jsem chodila jako zombie a v sedm večer totálně odpadla. Ale prostě se to zvládnout musí. Snaž se na chvíli vynechat všechny ostatní aktivity, které nejsou nutné a místo nic prostě odpočívej. Ale do školy bys chodit měla, přece nechceš vyhazov :-p A neboj, ta únava bývá dočasná.

  • Ahoj, jediná pomoc je chodit spát dřív ale o dost dřív. Já na začátku byla tak vyčerpaná, že jsem chodila spát v šest večer, vstávala jsem do práce v pět, i tak to byl sice masakr, ale dalo se to zvládnout.

  • Ahoj,já taky chodila do školy,první trimestr se mi skládal ze vstávání ve 4:30,valit na bus,přežít školu a hned po škole jsem chodila spát.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 230 otázek, kterým se dostalo 271 611 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist