umele rasy

Otázku položila: Anonymní uživatelka #124313 5.8.2013 13:50

holky mate nektera zkusenost z umelyma rasema? jak to sundat dolu? do salonu se me nechce trva to4 hodky a mam male mimco. a za jak dlouho me dorostou moje rasy?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Martasek895.8.2013 15:08

    No pokud na to jdu, tak bych to nejspíš nesundávala, případně bych se poradila přímo v tom salonu :) Třeba zavolat tam, jestli to jde i doma, nebo tam musíš.

  • Olejíček (nejlépe dětský Aviril, je čistý a stojí pár korun) na odličovací tampón a mastit, co to dá, to lepidlo se rozpouští v olejích. Když budeš opatrná a nebudeš to škubat, tak ti většina tvých řas zůstane. Je to práce na dvě hoďky. Ty, které neoůjdou sundat (mně zůstaly na každém oku dvě), jednoduše zastřihni nůžkama na délku tvých řas, nepůjde to tolik vidět a za čas se buď odlepí nebo vypadnou i s tvými řasami.

  • Jednu dobu jsem přemýšlela nad tím, že bych to taky vyzkoušela a když jsem se o tom bavila s kamarádkou, tak mi říkala, že je mnohem lepší si na prodloužení řas zajít do nějakého salónu a nechat si to raději udělat profesionálně. Dala mi tip na tento https://beautiful-me.cz/prodluzovani-ras a musím říct, že jsem ráda, že jsem tam zašla. Ve finále to ani netrvalo tak dlouho a nijak zvlášť drahé to taky nebylo.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist