uchyl

Otázku položila: Anonymní uživatelka #43521 5.4.2011 20:14

fakt mám problém. Psala sem si na ICQ s nějakym chlapem, neřikala sem mu adresu ani nic. psala sem si s nim jenom kuli tomu ze sem se nudila.a on mě řikal a ptal se mě na uchylny veci. treba jestli mam velky prsa.jestli sem uz masturbovala ja rekla ze jo,a to vedel ze je mi 13.ja mu odpovidala byla sem blba proste mi nedochazelo ze je to nejakej uchyl.pak na to prisla mama precetla si celou historii a chce to dat na policii .. jsem z toho hrozne na nervy vystresovana a je mi hrozne ponizene...nevim vubec co bude po me ta policie chtit? muzu za to ja zejo? nemela sem mu odpovidat?ted z toho budu mit problemy nevite? poradte pls tohle je prece poradna a tak doufam ze mi poradite...diky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Neboj se, ty z toho žádné problémy mít nebudeš. Je v pořádku, že to tvoje maminka chce dát na policii. Ten chlap ti psal právě proto, že ti je třináct a věděl to. Líbí se mu mladé holky, bude nejspíš pedofil. To, že jsi masturbovala, je normální. To prostě třináctileté holky dělají. Musíš si dávat pozor, s kým si a co píšeš. Na internetu nejsou jenom samí hodni lidé, kteří chtějí tvoje dobro, ale také úchyláci, kteří by ti chtěli ublížit, kdyby mohli. Je dost možné, že se tě policie na nic ptát nebude, že jim bude jenom stačit, když jim maminka vytiskne to, co jste si psali. Nikdy nikomu nepiš, kde bydlíš a ani nikomu neposílej svoje telefonní číslo nebo neříkej jméno. Pokud se tě někdo začně ptát na intimní věci, nepiš si s ním a řekni to rodičům. Jediný, kdo bude mít problémy, bude ten, kdo ti to psal. Na maminku se nezlob, zachovala se jako správná máma, bojí se o tebe. Tak hlavu vzhůru. Možná se na tebe bude maminka trochu zlobit, že jsi tak důvěřivá, ale jinak to bude určitě v pohodě.

  • Dělat jsi to rozhodně neměla. Nemůžeš za to že chlapy jsou uchylové a většina zaslouží kladívkem přes vajca. Hlavně toto už nedělej, může to dopadnout, nepřeju to tobě a ani nikomu jinému!!!, jako s Aničkou. Problémy z toho mít nebudeš maximálně dostaneš seřvané od mamky a zaracha. Ale věř že to dělá pro tvoje dobro. Mamča tě má táda, má o tebe strach, jsi její dítě, jsi její vše. Neboj. Toto co dělal ten debil je trestné, neboj a rozhodně to ohlaste. Budou se tě ptát co o něm víš, kde jsi k němu přišla atd... Oni ho najdou a bude mít problémy. Možná tak zachráníte psychiku nebo život jiné holčině ;)

  • Podle mě, ty problém mít nebudeš...ten bude mít ten "úchyl" na ICQ, pokud se ho dopátrají, vlastně jsi nic neprovedla

  • tvoje máma je rozumná ženská, jen ať to dá na policii... ty problémy mít nebudeš, ale bacha na to s kým si píšeš.

  • Ach jo, poslední dobou je těch úchylů nějak moc, a ne jen na internetu.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 208 otázek, kterým se dostalo 271 544 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist