tvrdnutí

Otázku položila: Anonymní uživatelka #37587 14.5.2011 20:32

ahoj děvčata, jsem ve 25tt, ve čtvrtek mi obvodní lékařka napsala antibiotika mám zánět prrůdušek, od včera mi tvrdne břicho, co s tím? myslíte že to může být těmi antibiotiky?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahojky, hlavně záleží na četnosti tvrdnutí. Jestli ti tvrdne více jak 15x za den, měla by jsi si nechat napsat od gynekologa magnesium, které tvrdnutí zabraňuje. Nemyslím si, že je to těmi antibiotiky, v tomto stádiu těhotenství mi bříško tvrdlo také, je to běžné, jde o děložní stahy, tělo se pomalu připravuje na blížící se porod. Každopádně pokud máš nějaké pochybnosti, řeš to se svými lékaři. Tak ať se ti daří :-)

  • Mně tvrdlo bříško od 15 tt, musela jsem brát až do 36 tt magnesium. Je to normální, pokud to není moc časté, jak píše Slavinka. Nesmíš se rozčilovat a stresovat, ju? :)

  • já jsem 28 tt a taky beru 2x denně magnezko - občas mi břicho tvrdne, ale už to není zas tak časté jako dříve. Max. 5 za den i to je moc. Ale včera mě večer pobolívalo více břicho ( jako při MS ) ,v zádech, taky mě poslední dobou trápí křeče v lýtkých během noci.....chjo..

  • Jestliže máš zánět průdušek a začalo ti tvrdnout břicho vyhledala bych lékaře a konzultovala to s ním. Nevím jak dalece ti bříško tvrdne, ale lepší jít zbytečně na pohotovost než rodit předčasně. Nechci strašit, ale nepodcenila bych to.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 553 odpovědí a 409 730 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist