trápení

Otázku položila: Anonymní uživatelka #37722 30.8.2011 19:21

Ahojte holky potřebuju spíše povzdbudit a slyšet trochu toho pocopení..neska sem měla zkoušku s angličtiny kterou sem nezvládla .neudělal jí nikdo byla nás osm...nechci jít do nové třídy...jak si mám zvyknout na to že tam nebudou mojí spolužáci ale jiní?takové namyšlené holky?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Nevim, jak bych poradila se zzitim se s novou tridou, ale muzu rict, ze ty holky urcite nebudou takove, jake se zdaji byt - namyslene. Teda pravdepodobne. Ze svoji zkusenosti to muzu potvrdit. Kdyz jsem poznala holky z vyssi nebo i nizsi tridy, ktere mi byly uz od pohledu nesympaticke a vypadaly jako namysleny fiflelny, vybarvily se z nich fajn kamosky :)
    Takze tomu dej cas, hlavne se novych spoluzaku nestran :)

  • Také si myslím, že to nebude tak horké. Představ si, že to samé si budou myslet ony o tobě. Až tě ve své třídě uvidí, řeknou si: "Ježíši, k nám bouchla ta nejmíň sympatická holka z celé školy." Třeba jsou opravdu namyšlené a třeba nejsou. To ukáže až čas. Musíš jim dát šanci a poznat je, stejně jako ony budou muset dát šanci tobě a poznat tebe. Stejně s tím už nic nenaděláš, tak se netrap. Určitě časem zjistíš, že je to fajn třída a že se s nimi cítíš dobře.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist