toasty..

Otázku položila: Anonymní uživatelka #42165 11.8.2011 20:16

Ahoj, snažím se něco shodit, lépe řečeno prsa a zadek.. ale nejsem nijak tlustá, jde jen o vzhled. Vždycky jsem dost sportovala, ale teď v 19 pocituju, že už to není takové, že bych v nemoci byla schopna zhubnout 4 kila..:( přes den jím vyváženě, žádné sladké ani tučné.. jen si občas na večeři (někdy ke snídani) dělám toasty. 1 toast je z tmavého kousku toastového chleba, 2 plátky šunky a 1 nebo půl plátku sýra na to druhý kousek toastu:D no potom jak ho vyndám z toastovače na to dám trošičku kečupu bez tuku, myslíte, že je to nějAK NEZDRAVÉ nebo mi to může zabránit v redukci váhy? Přes den jinak pečivo nejím ani sýry....
miluju je, tak by bylo těžké, si je aspoň 1 za dva nebo tři dny dny nedát:p děkuju

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ke snidani to nevadi,hlavne nechapu,chces zhubnout prsa a zadek,ale kdyz hubnes,neovlivnis partie,prsa by meli jit dolu,to ano,ty jsou jako prvni,ale zadek? zhubnes celkove,ale pokud si hubena,tak urcity partie nezhubnes,spis zkus cviky na ty partie,aby si je zpevnila,tim i trochu zmensila!

  • Jak v nemoci zhubnout? To nehubneš, ale spaluješ svaly. Nikoli tuk. Pokud se hýbeš, tak věř, že toasty jednou za 3 dny Ti nic neudělají. Jde taky o to jestli spíš nejsi podvyživená spousta holek jí málo a diví se, že nehubnou. Je potřeba jíst dostatečně a sportovat, aby se metabolismus nastartoval a tělo nemělo potřebu dělat zasoby na zlý časy právě do těchto partií.
    Jinak toastový chleba je plný cukru a to že si myslíš, že tmavý je zdravý, tak to je omyl. Tmavý je jen obarvený zkaramelizovaným cukrem-většinou.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 216 otázek, kterým se dostalo 271 563 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist