tlak

Otázku položila: Bývalá uživatelka #33669 15.6.2012 14:15

ahoj holky vim ze mam jeste cas ale chci se informovat dopredu. Jsem tehu a beru Dopegyt na tlak. Jak jste vas tlak resili po tehu? Brali jste Dopegyt porad a predepisoval vam ho gynekolog nebo jste to pak zacali resit s vasim obvodakem? Diky.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • ahojky dopegyt beru taky :-) a věřím tomu,že ho budu brát i po těhu kdy se kojí myslím,že by ho mněl předepisovat nejspíš neustále gynekolog,ale třeba tím jak porodíš nebudeš muset Dopegyt užívat to se vše dozvíš po porodu kdy mněří mamince tlak a pod.A pokud ho budeš mít oki tak věřím tomu,že Dopegyt vysadí.

  • Také beru Dopegyt v těhu, v minulém těhu jsem ho taky brala a už ho vysadit nešlo. Předepisoval mi ho po porodu obvoďák. Po skončení kojení pak nasadí lepší léky. Záleží, zda se jedná o těhotenský tlak nebo prostě tlak, který by byl i bez těhu.

  • Když se léky na tlak nasadí, většinou už zůstanou :( Myslím, že to tak bude i u těhulek, ale lépe ti to řekne lékař.

  • Ahojky tak já jsem měla vždy tlak ukázkový, až v těhu mi stoupnul a nechtěl potvůrka dolů, takže mi gynekolog nebo spíš v porodce (byla jsem tam kůli tomu na vyvolání porodu) nasadili dopegyt. Brala jsem ho ještě chvilinku po porodu cca 14dní a pak šla k obvoďákovi. Ten mi dal takový ten přístroj co celý den měří tlak a poté vyhodnotil že už prášky nepotřebuji (tlak zase klesl). Takže neberu, teď mě měřili na gyndě při prohlídce a měla jsem tlak ok. Takže se to klidně může po porodu zase ustálit na klas. hodnotách :-)))

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 217 otázek, kterým se dostalo 271 565 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist