tekutina z bradavek?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #41452 22.4.2011 18:30

Ahoj holky, mám takový problém, všimla jsem si, že po zmáčknutí bradavek mi z nich vytéká průhledná tekutina - kapka, dvě, prostě čirá tekutina... Nejsem těhotná a u pani Dr. jsem zatím nebyla. Bradavky ani prsa nebolí, jiné problémy rovněž nejsou, ani MS není. Můžete mi prosím poradit, oč by mohlo jít? Děkuji za odpovědi.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Zdravím, tento problém má moje ségra už asi rok a půl a podle doktora má rozházené hormony. Brala asi 7 let HA a pak se jí to objevilo, teď už pár měsíců HA nebere, ale má s tím pořád problémy. A prý už asi nikdy HA brát nebude. Jinak té tekutině se říká mlezivo. Přeji hezký víkend a hezké svátky.

  • Ahoj,

    může to být porucha hormonů, ale taky nemusí. Já před těhu měla taky tohle z jednoho prsa a hormonálně jsem v pořádku.
    Pokud by to byla porucha hormon, tak by ti nemuselo jít snadno otěhotnět...

  • Ahoj, já jsem na podzim ve 14 tt potratila. Následně se mi udělalo mléko, zánět v prsou, za týden to bylo pryč, ale od té doby mám to samé co Ty. Jen v jednom prsu při zmáčknutí čirá kapička tekutiny, v druhém kapička ale bílá. Hormony jsem ale kvůli tomu brát nechtěla,nejsem jejich velký fanda, ani HA jsem nikdy nebrala. Myslím, že to není tak závažný problém, navíc jsem nyní opět těhotná, tak mi nic jiného nezbývá....

  • holky a co kdyz je ta tekutina bila a ne primo z bradavky ale kousek od bradavky spis na dvorci?tekutina podobna jako kdyz vymackene bily uher.poradite?

  • Ahojky, mně sice z prsa "nekapalo", ale z krve mi zjistili, že mám nadbytek prolaktinu, to je ten hormon, který právě vytváří mléko v době po porodu. Před těhotenstvím to způsobuje problémy, že se nedaří otěhotnět, tak na to teď beru prášky. Do té doby než jsme řešili rozšíření rodinky, jsem to nikdy neřešila.

  • Já vím, že nám jednou ve škole učitelka říkala, že k nim přišel do nemocnice pán, kterému teklo z prsou a byla to rakovina prsu...

  • Já to mám také, 7 let jsem brala HA, po vyzasení jsem si toho všimla...byla jsem s tím i za Dr., bála jsem se, jestli to není třeba zvýšeným prolaktinem, ale uklidnila mě, že pokud bych měla prolaktin zvýšený, tak bych na beton nemestruovala, to mě docela uklidnilo. Kapka se objeví pouze po zmáčknutí - také mi řekla ať si je nemačkám - budu je ještě potřebovat;). Je to už půl roku, kapičky se objevují pořád, MS přichází téměř pravidelně, tak to snad nic neznamená.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 741 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist