těhu věci

Otázku položila: Anonymní uživatelka #39831 26.4.2011 18:54

ahoj těhule chtěla bych se zeptat jaké maté zkušenosti s věci pro těhotné(kalhoty,sukně)s upletovým pasem na bříšku?Děkuji

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já jen ty nejleší :-))). Jsou pohodlné, aspoň pro mě.

  • lulatko26.4.2011 19:26

    Jelikož bokovky nesnesu, byla pro mě tohle jediná alternativa. A to velmi pohodlná. Je to príma zvlášť v zimě, když si to ještě člověk natáhne na bříško, takže má o jednu hřející vrstvu navíc. Ale i jakoby přeložené napůl to bylo v pohodě.

  • ja mam jedny a to jsem si je nekupovala jako tehu, ale ze to je "modni" a da se to ohrnout v pase a ted jak jsem tehu, tak je to supééééér, takze si urcite jeste jedny poridim. ty co mam maji uplet jako kdyby žebrovany a hrozne prijemny na telo. Doporucuji

  • Já jsem si hlavně v zimě užívala vysoký pás až pod prsa :) V létě bych je asi nechtěla, jak se oteplilo, hned jsem se potila. Ale pás se dá ohrnout, takže se dají stejně nosit :) Já bych jiné nebrala :)

  • Já měla takopvé těhu rifle s tím pásem na bříško. Jako dobrý, ale sem spíše zvyklá na bokovky, takže se v nich lépe cítím Ale teď sem náhodou u vientnamců narazila na takové lehčí takové kalhoty - ani nejsou snad těhotenské, ale mají vysoký pás a břiško ( jsem 25 tt ) krásně ho zakryjou, přitom mi nejsou jinak velké ( v pase jsou na gumu )a stejně si je shrnuju pod bříško ( ohýbám ) cítím se v tom tak líp.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist