těhu test je pozitivní

Otázku položila: Bývalá uživatelka #30790 26.3.2011 11:48

Ahoj holky, tak jsem si dneska dělala těhu test a je pozitivní.Hurá!!! Po 5měsících od vysazení HA a braní utroše a bylinkových čajů atd. Jen se chci zeptat co dál??? Moje doktorka mi říkala, že jak to zjistím, tak hnedka mám dojít. ALe ona ordinuje až v úterý. Tak mám dotaz? Co s utrošem??? Od 23dne cyklu ho neberu.Mám ho začít zase brát? A jak předtím ráno a večer??? Dík moc za odpovědi.Jsem moc šťastná, že bude mít malý sourozence!!!

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Velká gratulace :) At je miminko hlavně silné, zdravé a v pořádku :)

  • A utros ti dala doktroka? Pak by ti mela dat jiste informace jak ho mas brat kdyby nahodou ne?? Ja ho 3x denne polykam a na noc zavadim. Mela jsem to stejne jako ty. Zjistila jsem to v sobotu a na gyndu jsem sla az v utery, takze neboj, za ty dva dny se nic nestane pokud nemas instrukce,sama si ho ordinovat nebudes. A na ten mocak zkus hodne pit nez se necim ladovat aby se to vyplavilo z tela, ja bych nic jineho na zacatku urcite neriskovala. Jinak gratulujíííí.

  • Ahoj, moc moc gratuluji. Ohledně utroše. Já ho také brala na podporu. Když se zadařilo, šla jsem k doktorovi a ten mi řekl ať ho klidně beru dál a předepsal mi další tablety. Zavádím si ráno a večer 1tabletu. Řekl, že v těhu se musí zavádět né papat. Upozorňovala mě na to i v lékárně.

  • Ahoj, Utrogestan ti rozhodně neublíží, naopak! Předepisuje se i v ranném stádiu těhu na udržení sliznice. Tak ho klidně ber dál :-)

  • cudla27.3.2011 21:50

    Jestli bereš utrogestan,tak ho hlavně teď nevysazuj.Já ho měla od začátku těhu a musela jsem ho brát až do konce 3.měsíce,protože kdyby se vysadil,dojde k poklesu progesteronu a mohlo by to způsobit potrat.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist