těhu jako překvápko?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #33722 6.3.2011 11:50

Těsně předtím, než jste vytestovaly //, tušily jste, že to tam bude? Čili bylo něco jinak. než obvykle, nebo to bylo jako jindy a vy byly překvapené, že je test pozitivní? :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, ja jsem to poznala podle bolestí...bylo to takove jako kdyby se ti chtelo na velkou plus menstruacni bolesti,ale kdyz to zrovna bylo nejintenzivnejsi, tak se mi podlomily kolena a neslo udelat ani krok,ale za pul minuty bylo vse ok: delo se to asi tyden. jelikoz sem ted potreti tehu (sice to dvakrat nevyslo) tak jsem to vedela a hlavne proto, ze uz jsem se na to vy.... a rekla si, ze se nebudeme honit za mimi a vyslo to a ja to poznala dle tech priznaku, ktere byli predtim.

  • No já jsem myslela, že těhu nejsem páč jsem neměla žádné příznaky. A den před tím, než jsem to zjistila, jsem byla strašně klidná a vyrovnaná. Byla jsem zrovna s manželem na pohotovosti s bolestmi břicha, tam jsem si v klidu četla, pak jsme ho vezli do nemocnice se slepákem, po cestě jsem se dobře bavila :-)

  • Ahojky, tak já jsem cítila, že je něco jinak, ale vzhledem k tomu, že se nám to podařilo na poprvé, tak jsem spíš nevěřila... ale v době testování už jsem si byla jistá a testovala jsem už jen pro radost ze // :-)

  • Já jsem měla citlivé bradavky a vystouplé modré žilky na prsách. Ale bolelo mě v podbřišku jakobych měla dostat měsícčky. Takže jsem váhala a těšila se až budu moc testovat. Hned první den po vynechání se mi ukázaly //

  • já to věděla hned od uhnízdění - po ovulaci jsem asi 4tý den začala jemně špinit mimo cyklus a od té doby jsem se cítila jinak - občas jsem měla citlivější břicho, trochu bradavky..takže jsem testla už 2 dny před MS a byly tam 2 čárky..ale jednalo se teda o druhé těhotenství (to první nevyšlo, u toho jsem ale na sobě ani žádné změny nepoznala).

  • ahoj, já jsem nepoznala vůbec nic. Dvě // byly překvapení. I když jsme se o mimčo snažili dlouho. Ale těh. bohužel brzo zkončilo:-(.

  • BYlo to překvapení, ale i tak něco bylo jinak něco bylo jinačí :) Každopádně jsem to nečekala že by byly // :) a viděla jsme poprvé partnera jak mu slzí oči a tak tak se držel aby nebrečel :) ( štěstím :) )

  • Já to poprvé nepoznala,myslela jsem,že je to zase "porucha",podruhé jsem to tušila,ale jen proto,že se mi udělalo špatně po kapučínu(kafe jsem v prvním těhu nemohla,dělalo se mi po něm špatně) a zvedl se mi žaludek z cigaretového kouře.

  • Ahoj, tak já to poznala tak, že jsem najednou neměla "těhu" příznaky jako vždy před každou MS. Nebylo mi nic, žádný bolestivý prsa, nevyskákalo mi akné.. prostě nic.. tak jsem to tušila, počkala jsem ještě pár dní od zpoždění a pak jsi udělala test :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 216 otázek, kterým se dostalo 271 565 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist