těhu a barvení vlasů

Otázku položila: Bývalá uživatelka #93758 31.3.2014 12:19

holky co si myslíte o barvení vlasů v těhu? může se to?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Je to v pohodě., neboj. Hůře jsou na tom těhotné kadeřnice, ty jsou ve styku s barvami a jejich výpary celý den, ale jako zákaznice jsi OK. Přece nebudeš chodit neupravená s odrosty. ;-)

  • Já jsem si hlavu v těhu barvila - teda moje kadeřnice .. barvy už jsou šetrnější.. byla jsem za celé těhu teda jen jednou...ale nevidím v tom problém...

  • marketaj31.3.2014 12:53

    Ahoj, ke kadeřnici chodím pořád a barvu si nechávám dělat úplně normálně :-) Současné barvy nejsou dle mého názoru tak drastické, jak byly v minulosti. Což mi připomíná, že se musím ještě objednat před porodem, protože potom čas asi jen tak nebude :-)
    Jinak jsem někde četla, že může být problém, že barva v těhu chytá jinak a proto by kadeřnice měla vědět, že jsi těhu.

  • ahoj, me kadernice rekla, ze i kdyz jsou barvy dnes setrnejsi, neriskovala by to. meliry by mely byt v pohode, protoze se barva neaplikuje primo na pokozku hlavy. jinak mi udelala preliv, ktery by mel snad byt setrnejsi nez barva... vydrzel mi asi 2 mesice a pak stejne uz byly videt odrosty, takze celkem ok. ale jinak plati, ze nejdulezitejsi je psychika maminky, protoze jen stastna maminka = stastne miminko, tj. pokud budes mit z nove barvicky radost a budes se citit lepe, jdi do toho!

  • Já se v těhu barvila sama a mám zdravé děťátko.

  • Tady jde spíš o to, jestli barva na vlasy chytne. Tělo se brání. Jinak bych neviděla problém s barvením... Já jdu taky ke kadeřnici se obarvit a ani mě nenapadlo, proč bych nešla...

  • Taky se chystám se obarvit, ale má kamarádka má zkušenost, že chtěla hnědou - dokonce tmavší, kadeřnice ji obarvila a ji to chudeře chytlo to zrzava. Ale myslím, že byla tak 1 ze 70 :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 218 otázek, kterým se dostalo 271 566 odpovědí a 409 749 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist