těhotná nebo planý poplach?

Otázku položila: alenabartackova 19.8.2013 10:37

Ahojky, s přítelem se od dubna snažíme o miminko, beru kyselinu listovou, omega 3, kontryhelový čaj a dohromady s přítelem ještě selen, zinek a vitamín E. Tento měsíc jsem nejspíš poprvé cítila ovulaci (bolest levého vaječníku). Po sexu jsem byla vždy půl hodiny ve svíčce. V tu dobu jsme byli i na dovolené, takže jsme si užívali klidu. Poslední 4 dny mě provází nechutenství, celodenní nevolnosti, pocity na zvracení a bolest prsou. Nic z toho jsem nikdy nezažila..Občas píchání v břiše (možná spíš podbřišku). ALE žádný výtok....Tím jsem vždycky trpěla, ale po ovulaci mi z ničeho nic přestal. Myslíte, že by to mohly být těhotenské příznaky nebo může být příčina i někde jinde vzhledem k tomu výtoku?

Chci ještě doplnit, že jsem kuřačka a že mi od ovulace uplně přestalo chutnat kouření a naopak se mi z toho dělá zle.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • to vypadá hodně nadějně....držím pěsti:-)

  • to, že ti po ovulaci přestal výtok je obvyklé - hlen je součástí plodných dnů. v jiném období bývá spíš sucho. naopak na začátku těhu se uvádí, že je hlenu více.
    a jinak myslím, že to moc hrotíš - půl hodiny ve svíčce je mazec :-( a navíc úplně zbytečnej.
    v den očekávané ms udělej testík a uvidíš. vše může být příznak těhu i PMS. a to, že ti nechutná kouření mlže být dáno psychikou, kdy se snažíš dělat podvědome věci lépe (kouření se s těhu moc nemusí ;-) )

  • venysek19.8.2013 11:18

    Může i nemusí - nevím, kdy čekáš MS, ale podle toho zkus test :-) Mě třeba vůbec nic nebylo, až pak jsem cítila uhnizďování, ale myslela jsem, že přichází MS. Taky jsem byla kuřačka, ale chuť se mi v měsíci otěhotnení nezměnila, přestala jsem hned, jak jsem měla pozitivní test :-)

  • Nepíšeš který DC jsi.Jinak těhu příznaky jsou nejdříve postřehnutelné až v době očekávané MS. To co popisuješ může být sugesce v touze po dítěti,PMS, nebo i možné změny v důsledku ranného těhu. Počkej jestli dorazí MS a pak když tak testuj. V tuto chvíli ti nikdo víc neřekne:-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 217 otázek, kterým se dostalo 271 565 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist