těhotná?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #51300 31.8.2011 21:49

Ahoj stalo se některé z vás, že dostala měsíčky, byli slabší a kratší než obvykle, těhotenský test byl negativní, Ale přesto na sobě pozorovala příznaky těhotenství? Přítel tvrdí že mam věrší prsa, motá se mi hlava mam citlivější čich. Nevím jestli je to tím že bych chtěla byt těhotná nebo jestli je možné abych opravdu těhotná byla.. Nechci zbytečně chodit k doktorovi, tak mě napadlo jestli nemá některá podobné zkušenosti.. Děkuji

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Maki8931.8.2011 22:29

    Ahoj mně se to stalo,akorát jsem si test dělala až skoro za měsíc a už byl pozitivní.Je možné,že jsi těhotná - bud si test udělej za pár dní znovu anebo jdi rovnou k doktorovi,at Ti nabere krev :-)))

  • Já jsem měla již jako těhulka menstruaci. Ale když jsem si pak dělala těhotenský test, protože mě řadu dní divně bolela prsa, byl pozitivní.

  • menstruaci muzes mit a byt tehotna zaroven,nebyla bys vyjimka,spouste zen se to stalo.Ja znam nekoho kdo menstruoval pet mesicu,asi jen testovat nebo ta navsteva dr.

  • to, co tu popisuješ se mi stalo... menses jsem měla jen asi dva dny a slabý a zpožděný... měla jsem velmi citlivá, jakovy nalitá prsa, hlavně bradavky, ale těhotenský test mi vyšel negativní a těhotná jsem opravdu nebyla... ta hlava může být od čehokoli si myslím, třeba jen blbej tlak :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 747 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist