tehotna

Otázku položila: Bývalá uživatelka #32297 19.4.2011 12:14

Dobrý den, mám jednu prosbu, mela jsem styk s pritelem a pak s milencem, pritel ma spatny spermiogram - uspesnost ze dojde k oplodnení 40%, Ha neberu, styk byl v case ovu, styk s milencem vsak kvvuli bolsti skoncil tím ze neejakuloval, nemel orgazmus, jsem tehotna, jaká je sance ze je to z kapky lasky , tudiž milence?
Dekuju

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Z toho, že byl přítel na spermiogramu usuzuji, že se snažíte o mimi, potom ale fakt nechápu, proč musíš spat s milencem (zvlášť bez ochrany a ještě v době ovu). Když se s někým snažím o mimino, tak asi chci žít právě s ním a nepotřebuji nějaký povyražení bokem. Pravděpodobnost čí to může být ti fakt neřeknu, jedině si počkat a pak udělat test otcovství.

  • píšeš že přítel byl na spg kdysi...tudíž dnes je ten spg s největší pravděpodobností úúúúplně jiný....lepší, ale taky třeba mnohem horší!
    Těžko říct, čí dítě je, spolehlivou odpověď Ti dají jen testy otcovství, ale potomek z kapičky spermatu by to nebyl ani první, ani poslední.

    Nicméně musím apelovat na Tvoji morálku a logiku...problémům se nejlépe vyhneš, když jim budeš předcházet....tudíž buď věrnost, nebo aspoň ochrana!

  • Nechci moralizovat ani dělat svatou ženu. Vzhledem k tomu, že jste si nechali zjistit spermiogram usuzuji, že se o těhotenství snažíte a tudíž by mě jen zajímalo, co vede ženu, která se snaží s partnerem o dítě mít poměr s milencem? Ale to je vaše věc...
    Každopádně otěhotnět spontálně na 40% je stále dost, nám řekli cca 25%, v loni v květnu jsme hodili za hlavu pokusy o "chráněný přerušovaný sex" a v srpnu přišla poslední menstruace. Pokud to tentokrát nevyšlo a bolesti s krvácením byla známka potratu, přeji, aby to příště vyšlo a otec byl "známý" a nejlépe jen jeden :)

  • Pokud milenec neejakuoval,myslim že jeho nebude.Pokud spíš normálně s přítelem bez ochrany.Morálně Tě soudit nebudu.protože to nemá smysl.Tvá věc.každopádně sto pro opravdu test otcovství.

  • A styk s milencem byl taky v čase ovu ?

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist