těhotenství nebo falešně pozitivní test?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #20535 2.5.2011 16:01

Tak jsem zmatená.S partnerem se snažíme o mimčo a dle příznaků,jako jsou nevolnosti,bolest v podbřišku, prsou atd a pozdeji dle těhotenského testu, který vyšel pozitivně,jsem avštívila gynekoložku, která mi těhotenství nepotvrdila,ani nevyvrátila s tím,že na ultrazvuku je vidět cysta na vaječníku vpravo, asi 2cm,kde mi chybí vejcovod.Sliznice jako těhotenská,avšak v děloze zatím nic, to bych byla 4+3.Dnes mi bylo od rána špatně jako posledí dny skoro pořád a odpoledne jsem začala trochu krvácet.vypadalo to jako začínající menses, dokonce bolesti se trochu zmírnily. Myslíte,že jsem měla falešně pozitivní test díky cystě na vejcovodu nebo se jedná o zamlklé těhotenství? Nebo je možné,že bych měla slabé krvácení, ikdybych byla skutečně těhotná?mám strach, na kontrolní ultrazvuk jdu až ve čtvrtek ,zda třeba nejde o další mimoděložní těhotenství.Jak dlouho mám čekat?Četla jsem,že možné krvácení je v době uhnizdování vajíčka v děloze.Máte s tím některá zkušenosti?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já můžu jen říct, že obě mé těhotenství doprovázela z počátku cysta žlutého tělíska. Dokonce prý může spíš počáteční těhotenství podpořit. Držím pěsti, ať je ve čtvrtek po utz jasně potvrzeno těhotenství. Jediné co ještě můžeš do té doby udělat, je zajít na krevní test. Tam ti řeknou i hodnotu hcg a z toho se dá už něco usuzovat, jinak podle popisu může jít o jakoukoliv variantu co si sama psala.

  • Vydrž do čtvrtka a uvidíš. Dr. ti těhotenství nepotvrdila, protože v děloze nic neviděla (a myslím si, že je ještě brzo aby bylo něco vidět) a ani nevyvrátila. Buď trpělivá a nepřemýšlej o možných horších alternativách. To krvácení nemusí nic znamenat, ale... Držím pěsti ať to dopadne dobře:-)))

  • Verbalinka2.5.2011 17:12

    Ahoj, dle mě jsi těhotná. Ve 4+3 na utz ještě není nic vidět, většinou je to až od 5+... a dále, spíše až od 7. týdne (6+0). Kdybys moc krvácela, tak vyraž na pohotovost a dostaneš léky na udržení těhu. Ale můžu tě uklidnit, já měla první měsíc klasickou menzes a zjistila jsem těhu, až po ní. A teď mám doma 2,5 letého kluka ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist