těhotenství na kolikátý pokus?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #394087 24.8.2018 8:00

Ahoj holky,

na kolikátý pokus jste otěhotněly? Snažíme se s manželem už půl roku, ovulace funguje bez problému a pravidelně, bereme i vitamíny 2 měsíce, ale pořád nic..=/ Taky mě celkem stresuje, že už nám je přes 31.
Ještě mě napadlo, že zkusím objednat Conceive gel na podporu početí, četla jsem na něj samou chválu i u párů, kteří podstoupili IVF. Máte některá zkušennosti? Popřípadě nějaké další rady? Děkuji moc.

  • 24.08.2018 12:10:39 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Půl roku ještě není taková dlouhá doba, aby jsi musela být zoufalá ;-) Já jsem conceive gel používala a otěhotněla jsem. Ale opravdu nemůžu říct, jestli to bylo díky němu nebo spíš tím, že jsem se tím přestala stresovat :-)

  • Myslim..ze to moc resite...rozhodli jste se mit mimco..a asi nejlepe hned..protoze uz vas Stresuje vek...to je spatna kombinace. Kdybyste to tolik neresili..mozna uz byste byla v ocekavani....a pul rok neni nic....to znamena pouze 6 moznosti k poceti..kzete zatim nevysly...doporucuji se zamerit uplne na neco jineho.

  • buccaneerka224.8.2018 9:39

    Na první pokus skoro ve 30 letech. Takže žádný stres, věkem to vůbec nemusí být.

  • Já si nechala v září vyjmout tělísko a v prosinci sem byla těhotná :) a žádné vitamíny sem nebrala :) myslím, že by chtělo nestresovat a neřešit to, půl rok není dlouhá doba :)

  • Petrakim24.8.2018 9:16

    První 10 cyklu.skončilo zt.druhé 7 cyklu a nyní je na svete.takže ani jedno nebylo do půl roku pocato,ale později.

  • terryk24.8.2018 10:36

    Půl roku je normální čekací doba, do roka tolerovana. Pak teprve by člověk měl jít k lékaři a řešit to jinak. U nás jsme se snažili o dítě od mých 30 let, první trvalo 26 měsíců, druhý v 34 měsíce čtyři. Pokud není fyzická příčina, pak je to hodně o hlavě spíš než o věku či podpůrných prostředcích. Většinou ten, kdo moc chce, se dočká později než ten, kdo tomu nechává volnější průběh.

  • sisterrys24.8.2018 13:12

    První dítě rok. Taky jsem z toho byla na prášky. Žádný problém u nás nebyl, jen ta svině psychika. Conceive jsme zkoušeli, ale pálel mě, takže jen jeden cyklus a nic. Zadařilo se, když jsem si řekla, že teď dva měsíce by bylo lepší neotěotnět ;-). Druhé dítě vyšlo na první pokus s tím, že by se nám víc hodilo, kdyby to vyšlo až tak na třetí, ale báli jsme se, že budeme zas dlouho čekat, tak jsme začali v nejdřívější možnou dobu ;-).

  • Ja 16 cyklu nic a 17.se zadarilo

  • My se snazili asi 3 mesice a nic. Pak jsem zacala pit caj na podporu poceti baby Radnicke. Otehotnela jsem okamzite. Mam 2 deti a pokazde stejna situace. Takze shrnu to - trvalo nam to 4 mesice u obou deti.

  • Já celkem 6x těhu,2x potrat ,4 porody
    První neplánovaně po měsíci vztahu(takže na poprvé)..potrat
    po druhé, na druhé snažení
    po třetí, na první snažení...potrat
    po čtvrté,vlastně po první ms takže na první snažení
    po páté,na první snažení
    po šesté,na druhé snažení

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 516 odpovědí a 409 719 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist