tehotenstvi a zumba

Otázku položila: Bývalá uživatelka #32281 10.5.2011 16:56

Ahojte holky dnes mi vysel pozitivni tehotensky test.a xhtela jsem se zeptat chodim na zumbu myslite ze muzu pokracovat dal v chozeni? diky za rady

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Zumbu urcite ne, me take doktorka upozornovala, ze nesmim skakat...co ja znam zumbu, tak je tam poskoku hodne....gravid joga ci cviceni na balonech nebo v bazenu jsou vhodnejsi.

  • Ahojky, mě doktorka Zumbu zakázala hnedka od začátku, říkala mi, že můžu dělat cokoliv jiného, kde nejsou trhavé pohyby. Chodím na jógu a cvičitelka mi vždy řekne, co bych neměla dělat :-) Zkus třeba těhubic :-) to je aerobic pro těhulky bez trhavých pohybů. Jinak ostatní dělám vše co před tím, jen na sebe dávej velký pozor :-)

  • Pokud chceš aby mimčo zůstalo tak rozhodně ne!!! Místo toho si pořid velký cvičíci balon a hopsej si na něm :)

  • Bohužel tě asi taky nepotěším, ale zumbu opravdu ne :( Já jsem cvičila na míči a jógu a hodně jsem chodila na procházky. Doktorka nám zakázala i kolo, jezdila jsem i párkrát na kolečkových bruslích s největší opatrností, ale bála jsem se pádu, i když jsem za 10 let spadla z in-linů jen jedinkrát a raději jsem i brusle pověsila na hřebík.
    Mám i cvičení na míči s Hankou Kynychovou na DVD a musím říct, že mi to později pomáhalo i hezky na záda...Raději se šetři, když máš za sebou bohužel i potrat, ať tentokrát vyjde vše jak má. Držím palce

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 217 otázek, kterým se dostalo 271 565 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist