těhotenství

Otázku položila: Anonymní uživatelka #50525 14.2.2012 19:26

Ahoj, jsem na začátku těhotenství (dnes 7+6 tt) a už dva dny se mi zdá, že když přijdu večer unavená z práce, pobolívá mě bříško. Jen trochu a když si odpočinu tak je to lepší ale... Mám za sebou zamlklé těhotenství a tak se docela bojím. Nejradši bych se rozběhla pro neschopenku a pořádně se šetřila, aby to tentokrát dopadlo opravdu dobře, jenže pořád si připadám jako hypochondr :-( všichni se diví, co bych jako doma chtěla dělat. Nemám náročné zaměstnání, spíš daleko dojíždím, teď to cestování v těch mrazech bylo to náročné :-(. Jaký máte na to názor, mám utíkat k doktorce... Jdu tam přesně za týden a tak si říkám, že se pošetřím a přístí týden s ní o tom promluvím.

díky všem za rady a podporu

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Pokud se na to necítíš zajdi si pro ní.Každému je do toho prd.Asi tak.Krásné těhulkování.:-)

  • Ahoj, já bych šla. Nebo jí třeba zkus jen zavolat a uvidíš... Bříško tě ale může pobolívat i proto, že se zvětšuje děloha a miminko roste. Nicméně, pokud ti bude líp, když budeš vědět, že je vše ok, kontaktuj dr. - za to nic nedáš... ;-)
    Držím palce, ať je vše ok!

  • Asi tak jak radi holky ale ja se ti divim ze nejsi uz na neschopence ja mela jedno zamlkle tehu a pri druhem tehu me bez debat doktor poslal na nemocenskou pak jsem musela jit v 21tt na ukonceni a ted kdyz jsem tehu po treti tak musim jen lezet doma a nevylizat skoro vubec do tech mrazu a radeji se vyhybat vsemu co by mi ublizilo.Chapu tvoji obavu ja mam strach take pri jakekoliv zmene.

  • Ahoj,taky jsem měla zamklé a taky dojíždím daleko..Ale dr. mě doma nenechal.Asi záleží na domluvě ;) A jinak si myslím,že tě podbříšek pobolívá,protože ti roste děloha ;) zkus se zeptat dr. na hořčík,to by mělo pomoct ;) A jinak hypochondr nejsi :) Já ted' začínám 7tt a taky mám strach z každého prdu..Je to normální,poučili jsme se z minula :)

  • ahoj, mně bříško pobolívá od 4+4tt a beru denně 250mg magnézia. zavolala sem dr, jestli ho můžu brát a odsouhlasila, takže ho už beru skoro 3týdny.

  • Koukám, že to máme přesně obráceně :D Zkusit to můžeš, záleží na doktorovi, ale po zamlklém těhu by tě doma snad nechat měl;) přeji hodně zdravíčka, vám oboum:)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 535 odpovědí a 409 722 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist