těhotenství

Otázku položila: Anonymní uživatelka #47452 29.7.2011 12:13

ahojky holky, v pondělí jsem si dělala těhu test a byl tam, ten slavný duch (slabá druhá čárka) :-) myslela jsem že mě šálí zrak, ale za 2 dny tam byl taky a ještě silnější, mám ale strach, měla jsem už mimoděložní těhu a bojím se abych to něměla znovu, ale zase si říkám že jsem měla asi 9 dní po ovu špinění, tak že to mohlo být zahnizďování v děloze, nevím, moje doktorka ordinuje až v pondělí, tak do té doby musím počkat jak to dopadne, byla jsem dneska na pohotovosti se zubem, který mi zubařka musela vytrhnout :-( , a navíc se mi udělal opar na nose a na rtu, mám strach jestli se nemůže něco stát mimískovi a aby to nebylo zase mimo. nemáte stím někdo zkušenost?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • ahoj chápu jak se cítíš, že máš strach ať je všechno tak jak má být. Taky jsem prodělala mimoděložní těhu. a když jsem na testu našla // hned mě napadlo,že to bude zase špatně. K Dr. jsme šla malou dušičkou. Ale je vše v pořádku a teď jsem v 13tt. Věř tomu,že bude vše v pořádku :o)

  • Verousek8929.7.2011 12:44

    Budu držet palce, aby ti to dobře dopadlo :)

  • V první řadě velká gratulace. Tvé obavy chápu, taky jsem se ze začátku bála, ale ted jsem 25. týden a čekám zdravou holčičku, línou po mě :D Drž se do toho pondělí a pak až ti doktorka řekne že je vše ok, užívej si těhu co nejvíce můžeš, je to jeden z nejkrásnějších okamžiků v životě. Až poprvé uvidíš jak ti mává na utz, dělá tak divočinky, poprvé ucítíš kopnutí apod. :) Opatruj se, šetři se at jste obě zdravé a v pořádku, ber kyselinu listovou a hodně ovoce a zeleniny :) Jinak s těmi opary počítej častěji ted, na začátku se mi dělali koutky neustále a opary, ale přežít se to dá :)

  • Ahojky, moc gratuluju k těhu :-) Možná ještě bude brzy, aby Ti dr.v pondělí potvrdil, že je to v děloze, ale ono to určitě tentokrát bude vpořádku :-) Jsem taky po mimoděložním, tak vím o jakém strachu mluvíš.

  • Moc gratuluju a urcite to bude v poradku.:)))

  • ja brala v tehu troje antibiotika a mozna budou dalsi, mam zanet mocaku a potvora nechce ustoupit, zanet v tele je horsi nez antibiotika penicilinova a cefalosporinova rada nevadi.aanalgetikum u zubare taky ne ja mam v tehu hrozne problemy se zuby a gynekolog to oznacil za bezpecne. jsem v 27 tydnu a je to v pohode, i kdyz tohle vse jsem brala

  • Borlova30.7.2011 12:12

    Gratuluji:-) To bude určitě v pořádku. :-) Neslyšela jsem, že by měl někdo po mimoděložním těhotenství opět mimoděložní. Hodně to bývá při prvním těhu a pak už ne. Takže buď v klidu a držim palečky, ať Ti vše dobře dopadne. A ono dopadne uvidíš:-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 531 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist