tehotenstvi

Otázku položila: Bývalá uživatelka #34307 26.7.2011 10:32

chci se jen zeptat kdyz mi to uz meska 2 a pul tejdne a boli me v podbrisku jako bych to mela dostat ale nedostala tak mohu bit tehotna? dekuju za kazdou odpoved :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Holky, holky... Pokud se nechráníš, tak samozřejmě těhotná být můžeš, ale tady ti to nikdo neřekne, nejsme ve věštírně, udělej si test anebo jdi na gyndu.
    A pokud dítě neplánuješ a nechráníš se, je to od tebe velmi nezodpovědné. Zkus se nejdřív zamyslet, co bys dělala, kdybys těhotná byla, a pak až konej. Jestli chceš sexuálně žít a nechovat, tak se podle toho zařiď, toť má rada. ;)

  • Máme ti to vyvěštit? Co kdyby si napsala aspon jak se chráníš? Samozřejmě můžeš BÝT těhu, udělej si test. Nejlíp GS mamatest10.

  • Kup GS mamatest10 je nejspolehlivější, není drahý a jsou tam dva. Udělej si ho hned zítra z ranní moči a pak za dva dny (hcg stoupá ob den) hlavně prosimtě z raní moči!!! Pokud se tam oběví třeba jen duch, tak být tebou mažu k doktorovi, vezme ti krev a výsledky budou stoprocentí. Nebo by už mohlo být něco vidět na ultrazvuku. A i když budeš mít to štěstí a nebudeš těhu, tak mazej pro prášky, nebo si zajisti nějakou ochranu! Pokud se ti nechce se chránit tak s nikym nespi a nebo si rovnou pořid výbavičku!

  • Ahoj, udělej si testík ráno a být tebou jdu i k doktorovi.Jestli 2 a 1/2 týdne máš zpoždění tak od poslední MS je to přez 40 dní to by už něco mohl vidět.Teda pokud jsi těhu. A když už budeš u doktora tak si nech napsat prášky. Když už chceš s někým spát tak u toho mysli hlavou.Nezlob se ale jsi opravdu velice nezodpovědná.

  • Kup si tehotensky test a budes hned vedet . Prodavaji se i v drogerii a tescu (nemusis si o ne rikat v lekarne) a kdyz bude pozitivni, sver se nejake dospele osobe ktere duverujes (mama , teta) a pomuze ti to rozumne resit ,. Je to lepsi nez byt v nejistote, pripadne tehotenstvi tajit a dostat se do zdravotnich problemu sebe i miminka . Rozhodne to zacni resit a nenech to ulezet .

  • zajdi si k Dr.....po 14 dnesch uz to treba resit z Dr..:-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 223 otázek, kterým se dostalo 271 576 odpovědí a 409 749 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist