těhotenství

Otázku položila: Bývalá uživatelka #28114 13.2.2011 15:04

Ahoj, můžu se vás zeptat , který den začínají těhitenské příznaky ?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Na tohle neexistuje univerzální odpověď. Každá žena to má jinak. Teoreticky je to možné třeba už den po uhnízdění, pokud rychle roste hCG a progesteron, ale to uhnízdění se děje taky různě - 5.-12.dpo.

  • jooooo devce :D ja jsem treba nemela zadne priznaky, snad az na unavu :)

  • To je fakt hodně individuální, ale mě začly teda pokaždé (3*) na den přesně-41. den cyklu mi začalo být špatně-takže ještě před testem (vzhledem k tomu, že mám cykly i kolem 40ti dnů), podle UTZ to bylo právě v 5. týdnu (na začátku pátého týdne se těhotenské příznaky objevují snad nejčastěji) a jednalo se hlavně o pocity na zvracení a nehutenství..akorát u prvních dvou dětí to přetrvávalo cca do 15 tt a u třetího to byla jen jedna epizodka, kdy mi nesedla po ránu bábovka a dál už pokračovalo těhotenství bez příznaků (i když občas mi něco teda nesedlo, tak to muselo jít ven).

  • Už okolo termínu, kdy máš dostat menstruaci, se většinou hodně lesknou oči a pobolívají prsa.

  • Ahojky,já jsem těhotná po druhé(poprve jsem bohužel potratila) a u obou jsem to poznala hned a to jsem byla tak 3-4tyden a mimco nebylo jeste ani videt na utz.Začali mě bolet prsa,nejdříve hlavně bradavky,měla jsem pořád sucho v puse takže mě to nutí pít a jsem pořád unavená,usnu kdekoliv a kdykoliv:-D

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 612 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist