těhotenský test

Otázku položila: Anonymní uživatelka #53590 27.12.2011 20:06

Holky, ráda bych se zeptala na těhotenský test. Už je mám jasně pozitivní 7 dní, dnes jsem zkusila odpoledne a čárka byla skoro jako kontrolní. O 3 hodiny dýl přišel domů manžel a chtěl vidět ještě jeden :-). Tak jsem si ho udělala a čárka byla o hodně slabší, řekněme jako před 3 dny. Myslíte, že to je zředěnou močí?Kdyby se něco dělo, tak takhle rychle by se to neukázalo ne?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • ahoj holka, to manželovi nestačí ty pozitivní testy co děláš 7 dní a ještě ten odpolední?? jasně že to může být dáno tím, že byla moč zředěná. nebo to mohla být i jiná citlivost testu než předtím. proč si mu neukázala ten, co sis dělala předtím sama odpoledne? přestan testovat a objednej se k Dr. ;-)

  • Neutrácej za testy a raděj šetři na výbavičku ;-)

  • ahoj, může to být zředěnou močí, někdo tady psal, že si udělal test a čárka byla slabší a bylo vše ok. Já být tebou, tak bych si přestala dělat testy. Já když zjistila, že jsem těhotná, tak jsem si i teplotu přestala měřit, jen jsem si udělala asi 3 testy, jestli čárka sílí, když jsem zjistila, že ano, tak jsem toho nechala. taky jsem měla strach, to je normální a přirozené.
    Objednala jsem se k doktorovi, ten mě podle data poslední menstruace objednal, aby tam už bylo něco vidět cca 7-8 týden a pak až 13. týden. Držím pěsti, ale moc se nestresuj. Ono kdyby se něco dělo, tak to ani nemusíš zjistit. Přeji krásné těhulkování a zdravé miminko

  • Borlova27.12.2011 23:10

    Jasně že to určitě bylo zředěnou močí. Čím víc je moč světlejší, tím je zředěnější a i Hcc je zředěné. Z vlastní zkušenosti to vím. Já mám po ránu právě zředěnou moč, asi jak hodně piju. A čárka na testu byla ze začátku skoro vždycky po ránu slabší. Pak jsem si jednou zkusila udělat test za 2 hodiny po ranní moči a během toho nepila. Moč byla výrazně žlutější a čárka na testu o dost výraznější:-) Kdyby se něco dělo, tak takhle rychle Hcc neklesá. Tak neboj, všechno je určitě v pohodě.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 742 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist