tchýně

Otázku položila: Anonymní uživatelka #45127 4.5.2011 19:24

Ahojky ženský.. zas mi hnula ta milá paní žlučí.. Dnešní sms pro mého milovaného „díky tobě jsem dnes byla málem po smrti“
Přítel spal po noční, vždy tedy vyřizuju hovory já aby ho telefon nebudil kvůli blbinám a aby se nepodcenilo něco důležitýho.. tak to tak čtu a vjel do mě takovej vztek.. příjde to jenom mě jako citový vydírání? Jak jí mam vysvětlit aby se nad sebou zamyslela a nestrašila nás furt tím, že umírá, nebo, že jí zabíjíme..
Btw: kopla ji elektrika, nějaká žárovka co zapajoval muj přítel před deseti lety.. moc děkuji za vaše příspěvky.. potřebuju si to ujasnit… celá se třesu z toho jak ta paní má potřebu manipulovat s lidma přesvědčním jich o tom jak je nesmírně křehká…

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • jj:))) tchýně si člověk nevybírá:)) u nás je taky pořád dusno. Tchýně doma v důchodu, stará se o babičku, bydlí s dcerou a švagrem, ale bordel v baráku - nemá kdo uklidit, do toho se hádá se sousedama..a to nemluvím o konfliktech s náma. Nachystané na návštěvu a bud nepřijdou nebo zavolá že se nic neděje, přijdou příští týden - ted už jí manžel bouchl s telefonem - naštvaný taky, a dodnes s náma nemluví:)) já už to neřeším, dřív mě to točilo a štvalo, ted už jsem imuní..nepřijde - neodejde. ani na vánoce tu nebyla a to bydlí 6 km od nás, ve městě kde my bydlíme je 3x do týdny a ani za malým se nestaví...já už ji nevolám a je mi to jedno. ale když nepřijedeme my tak píše sms manželovi: žiješ? ale sama nepřijede...nebo kdy přijedete? už jste tu 3 týdny nebyli?!! ale že by přijela ona když je tu vedle v obchodě...? no coment..všude je to stejné, bud klidná:))))

  • Já svojí tchýni také velmi "miluju". Bohužel bydlíme s její matku (manželovou babičkou) o kterou se tchýne stará, pobírá na ní i příspěvek, tím pádem jí tu máme bez ohlášení denně na cca 2-4 hod. U normálního člověka bych to dokázala i pochopit,ale ona od první chvíle co příjde řve, např. na psa (svého) nebo vnučku kterou občas bere sebou!! Klika je pro ní neznámé slovo. Jsou to asi 2 měsíce co jsme jí naučili se u nás zouvat, tzn. na naší chodbě a v kuchyni, koupelně, kam samozřejmě chodí, protože pere, ohřívá jídlo, atd. V botech do koupelny, no fakt žůžo!! U své matky v pokoji hulí, což mi poměrně vadí, páč jsem ted těhu a nechci žádný zbytečný škodliviny! No je to sice ošklivé, ale někdy si pokládám otázku, jak tu ješte dlouho její matka bude ( příští rok 80) ....:((

  • No fakt je, že to asi lepší nebude... nechci strašit, ale spíš naopak :) My měli tak problém.... bydleli jsme v jednom domě. Nejdřív byla fajn, jsem se jí u manžela zastávala, že je to stará paní a tak... - on jí měl plný brejle !!! Jako fakt averze. pak se to vyhrotilo, že jsem kontakt omezila na pozdrav. Manžel byl na mrtvici - sex žádnej. Neustále jsme ji měli v bytě, ložnici. O víkendu v šest ráno stojí u postele a s fistulí lomí rukama, že venku strašně prší a že je na zahradě sekačka ( pod přístřeškem). Bušení na dveře a výčitka, proč si vyndaváme klíče....a jestli jsme něco te´d viděli v televizi. Vytřu barák, schody (voní to) a najednou slyším šustění na chodbě a ona po mně vytírá... prý si toho nevšimla.. atd... atd... Naštěstí jsme to vyřešili rozchodem. Te´d se vidíme jednou za čas a je relativně klid.... Měla jsem to štěstí, že manžel stál při mně.. Přeji pevné nervy a doufám, že taková nikdy nebudu :))))))))

  • zadna tchyne neni uzasna,tchyni si proste nevyberes,kazda si najde neco.ja o te sve to tady nebudu ani rozvadet,bylo by to na pul teto strany:-(co dodat,hlavne pevne nervy holky!!!

  • huráá, a já jsem myslela, že jen ta moje tchýně je nejhorší :-) Vidím, že může být i hůř! Přeju všem pevné nervy a tchýni co nejdál od domu :-)

  • Jeee holky, uprimne vas lituju, to si nedokazu ani predstavit. Moje tchyne je vyborna, jsem vdana temer sest let a zatim jsem s ni nemela zadny problem, spis naopak, treba kdyz nam chce koupit neco do domacnosti, tak me vezme na nakupy, abych si sama vybrala a pak to zaplati, kdyz mame prijet na navstevu, tak mi dopredu vola, na co mam chut a co mi ma uvarit a ustele si na gauci a nas necha spat ve sve loznici, abychom meli soukromi. No snad to tak i vydrzi. Vam, co jste nemeli takove stesti drzim pesti, aby se vse k lepsimu obratilo.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 228 otázek, kterým se dostalo 271 605 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist