tampony

Otázku položila: Anonymní uživatelka #40368 22.8.2011 18:47

Ahoj,dnes jsem dostala druhou ms,při té první jsem měla vložku a dnes jsem skusila tampon od kamarádky ale bez toho aplikátoru,vsunula jsem ho tam prstem ale když jsem čůrala tak mě to tlačilo a musela jsem ho vyndat,jsou lepší tampony s tím aplikátorem když začínám?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já jsem začínala bez aplikátoru a chvíli mi trvalo než jsem se to naučila. Nejlepší jsou O.b. dobře zajedou, takže je zavedeš dobře co nejdál. Jinak s aplikátorem jsou tampaxy, zavedeš je sice dobře, ale tampony to nejsou moc dobrý...ale asi se to s nima líp naučíš;)

  • Verousek8922.8.2011 19:13

    Já jsem začínala bez aplikátoru, začínala jsem s o.b. a používám je dodnes, protože jsou podle mě nejlepší. Tampaxy (tampony s aplikátorem) jsem zkoušela, super se to zavádělo, ale tampony v tom jsou docela špatný. Říká se, že je nejlepší pro začátek ke konci menstruace, když už není tak silná, si koupit buď tampony mini, nebo o.b. dělá ještě tampony light days. Jsou menší než normální nebo super, takže se mnohem snáz zavádějí. Pro tuto situaci ještě o.b. vynalezlo o.b. ProComfort, které mají speciální hladký povrch pro snadnější zavádějí. Aby tě tampony netlačily, nebo aby tě to dokonce nebolelo, musí být tampon zaveden co nejdál na správné místo. Většinou se to zavádí na délku prstu.

  • Já si myslím, že za mě teda s aplikátorem nebyly a to mi je JEN 18 :) ale neslyšela jsem, že by před pěti lety něco takového bylo :) já osobně používám Kotex, podle mě to jsou po O.B nejkvalitnější tampony, nejsou ani drahé, když se poštěstí, seženech krabičku za 30Kč :) a nevěs hlavu, měla jsi první tampon, já osobně zavádím prostředníčkem a co nejhlouběji, já myslím, že si zvykneš...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 745 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist