sukně + nadkolenky

Otázku položila: Anonymní uživatelka #50549 15.8.2011 14:12

dobrý den, říkala jsem si, že bych v zimě mohla nosit minisukně a k tomu nadkolenky ,třeba pruhovaný nebo prostě (něco jako podkolenky ale vysoko nad kolena ale zse aby bylo vidět že končí že to nejsou punčocháče)něco takovýho aby mi zas nebyla zima na nohy, mě by se to docela líbilo protože ráda nosím minisukně ale myslíte, že by to vypadalo dobře, když v zimě nosí všichni džíny?
je mi 13 a bude mi 14 (jen aby ste si nemysleli že je mi 30 to jejasný že bych to už nenosila...)asi... xD

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Simone15.8.2011 14:25

    Mně je 24 a od 14 to tak nosívám, jak dlouho to jde. Jen nechápu, proč to řešíš ;) To, že ostatní nosí džíny neznamená, že to přece kude blbé, když ty si vezmeš sukni ;) Když bude zimní a ne letní, není problém.

  • Mně bude 18 a taky nosím nejradši sukně :) Nadkolenky jsou super, zvlášť na zimu, protože zahřejí... V nějakých větších mrazech ale nosím radši rifle, (jedině tmavé, obtáhlé a úzké :D), protože se bojím, že by mi nachladly vaječníky xDD Kamarádka na to docela trpí, tak nechci riskovat, že si to přivolám taky... Jinak ale nadkolenky a všelijaký punčošky jsou super věc :P

  • To víš že to můžeš nosit;) asi na sebe budeš trochu upoutávat pozornost, ale aspon se trochu prozáří ty šedivé ulice:))) Mě se to líbí, ale už na to asi nemám věk:(

  • Moje spolužačka na gymplu jinak oblíkaná nechodila. Kalhoty nenosila vůbec a v zimě k sukni jedině nadkolenky. Je to sice víc jak 15 let, ale myslím, že parádu takhle uděláš i dneska. Mě to nepřipadá vůbec divný, sukni v zimě nosí kde kdo.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 616 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist