stydké pysky

Otázku položila: Anonymní uživatelka #58868 18.1.2012 20:18

ahoj chtěla jsem se zeptat,je mi 15 let a chci se svým přítelem mít sex...ale bojím se,že se mu nebudou líbit moje pysky které přečnívají asi 1.5 cm :( stydím se za to,chci si s tím o tom promluvit ale nevím jak mu to říct... mohli by jste mi prosím poradit? předem děkuji moc za odpověd

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Každý jsme nějaký...co ty víš, co trápí na těle zrovna jeho (i když je fakt, že holky se víc pozorujou a řešej). Rozhodně si ale nemyslím, že je to nějaké vážné téma k diskuzi předem...že to tobě přijde strašné, neznamená, že on to nebude brát třeba jinak (zvlášť kolem těch 15 let na sobě vidíme některé věci horší než skutečně jsou). Nechala bych ho, ať se s nimi seznámí sám (tím, že o tom hned budeš mluvit jako o nějakém komplexu na to navíc ještě víc upozorníš, říká se totiž, že chlap nemá smysl pro detail, vnímá ženu jako celek - hlavně ze začátku, takže to určitě nebude řešit tak, jako ty). A navíc, jestli tě má rád, bude tě mít rád i pyskatou :) A jen tak mezi námi, já jsem na tom podobně a nikdy mi to nebránilo v sexu s novými muži. Chlapů jsem ve svým věku (28) měla 8 a rozhodně kvůli tomu žádný neutekl. Spíš měli tendenci si s nimi hrát :) Dva si ze mě dělali trochu srandu - ale rozhodně ne hned při prvním styku, ale když byla uvolněnější atmosféra, jedním z nich je můj současný přítel, se kterým si z toho děláme srandu oba dva.

  • Ahoj,není vůbec důvod se stydět,je to normální a má to hodně slečen včetně mě a nikdy jsem s tím žádný problém neměla.:) Buď naprosto v klidu,pokud je to ten praví a miluje tě nebude určitě řešit tvé pysky.

  • petulinkaa1318.1.2012 21:27

    Ver mi,že v tu chvili,kdy te bude mit sam pro sebe se nad nějakými přečnívajícimi pysky ani nepozastaví :-) nic mu neřikej a nestyd se za to :-D

  • To je ale úplně normální. Vůbec se za to nestyĎ a pokud tě nechce jen do postele, nebude mu to vůbec vadit. Mám to samí dokonce jeden větší a druhý menší, nikdy by mě nenapadlo se za to stydět, dyť je to přirozený. Každá sme jiná. Vůbec nic si stoho nedělej. Hlavně aby to byl ten pravý ;-) to je nejdůležitější. Věř mi až na to příde, nějaké stydké pysky hodíš za hlavu ;-)

  • ¨Jo taky jsem s tím mívala problém ohledně sexu, ale nikdy si žádnej přítel nestěžoval a teď co mám přítele mi dokonce říkal jak moc se mu líbí....Horší už je to s mou psychykou a to jsem sebevědomá někdy až moc... ale každá žena na sobě vidí nějakou vadu a já zrovna tohle, ale co nadělám... ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 535 odpovědí a 409 722 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist