strie; listovka

Otázku položila: Bývalá uživatelka #31541 29.4.2011 22:42

Ahojte, prosím čím jste si mazali sebe v těhotenství aby jste neměli strie? At to vydrží co nejdýl a za přijatelnou cenu :)
A mám ještě jednu otázečku: jak dlouho jste brali v těhotenství k. listovou?
Děkuju moc :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • lulatko29.4.2011 23:13

    Listovku jsem pravidelně brala do konce 1.trim., je důležitá hlavně když se zakládají orgány. Pak jsem ji taky občas vzala (už jen v dávce 200-400 ug), ale nijak pravidelně (jestli třeba jednou za týden-dva), určitě ní nic nezkazíš, člověk jí má ve stravě obecně nedostatek.
    Sebe jsem mazala krémem GS Mamastrie (dostala jsem ho darem), jinak většinou obyčejným tělovým mlékem Dove Intensive Lotion pro velmi suchou pokožku, to mi dokonce vyhovovalo víc. Zůstala jsem bez popraskaného bříška, ale jestli pomohlo tohle, to nevím. každopádně to neuškodilo. :) Ono taky záleží, kolik přibereš a jak rychle.

  • Na trhu je celá škála přípravdků proti striím atp. Já zastávám názor, že především záleží na pokožce. Kamarádka vyzkoušela snad všecky možné přípravky a že do toho dala hodně peněz a na břiše měla jezdnu jizvu za druhou. Já používala a i nyní používám obyš tělové mléko za nějakých 40,- a u minulého těhu sem neměla jedinou strii, teď zatím taky ne. Lisotvku sem užívala určitě do konce 1 trimestru, nyní užívám Calibrum mami,

  • cudla30.4.2011 6:44

    já používala taky GS Mamastrie hned od začátku těhu,aby byla kůže pěkně připravená až začne růst bříško a prsa a nemám jedinou strii,takže super.Jinak listovku jsem brala před těhu,během těhu pak Femibion,který jí obsahuje.

  • Já používám olej z produkce DM nebo Rossmana, teď si nejsem jistá, z jaké z těchto drogerií a nemám jedinou prasklinku a jsem v 39 tt. Ale prokládala jsem to občas trochu vepřovým sádlem, je nejblíže naší pokožce a zázračně na ní funguje, i když se to zdá trochu nechutné. Jinak zeptej se mamky, jak na tom byla ona, strie jsou totiž z části i genetickou záležitostí - elasticita kůže.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 746 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist