strach z mimoděložního tehotenstvi

Otázku položila: Anonymní uživatelka #367874 22.11.2016 14:24

Ahoj, předem se omlouvám za otázku. Spíš potřebuji asi uklidnění a možná i ten názor. Jsem 12 den po ET. Testy dělám od 6 dne po et. Viz foto sílení testů. Jenže odedneška jsem dostala doslova panický strach z mimoděložního tehotenstvi. Kazdopadne křeče nemám, nekrvacím ani nešpiním. Jen mě na pohmat bolí uprostřed a na levé straně podbřišku. Na kontrolu ultrazvuku jdu ve čtvrtek i na testy HCG. Mám hrozný strach že to dopadne špatně. Navíc jsem na neschopence a dnes mi volali z práce že za mě už nestíhají dělat práci a že když jdu ve čtvrtek na kontrolu tak bych mohla v pátek do práce. Toto jsem si dnes vyslechla. Já bych pro mého mrnouska udělala vše aby to bylo v pořádku ale tíží mě to taky. Je hrozný jaký mě najednou zasáhl strach. Chci se zeptat jsou ty bolesti na pohmat normální? A testy jsou dostatečně silné na to že jsem 12 dni po ET s 5 denním embryem? Děkuji za názory ale musela jsem se vyzpovídat :(

Zapomněla jsem přiložit foto testů. Tady jsou

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • A.t.i22.11.2016 14:41

    Dle mne sílí krásně. Já dělala test až 15 dnů po ET. Laicky si myslím, že mimoděložní těhotenství je nepravděpodobné. Možná si to myslím špatně, ale není mimoděložní těhotenství způsobeno tím, že se vajíčko oplodní ve vejcovodu, ale nedoputuje až do dělohy, ale zůstane tam? Takže pokud jsi po ET, tak ti embryo zavedli přímo do dělohy, takže jak by se dostalo zpátky do vejcovodu? A co se týče bolestí, tak je to celkem pochopitelné. Vem si, že jsi byla nahormonovaná, prováděli ti punkci, potom transfér... Nic z toho není pro tělo přirozené. Pokud to nejsou nijak strašné bolesti, tak bych řekla, že to samo odezní.

  • alimos22.11.2016 14:59

    Kdybys měla mimoděložní těhotenství, nebudeš mít tak brzy krásné čárky. Já byla ihned od zavedení na neschopence až do porodu a nelituji.

  • sono222.11.2016 15:13

    Tak. Ja osobne som si brucho nemačkala
    Ale, tvoju bolesť spôsobuje vaječník na ktorom je viac žltých teliesok. Ja som mala dve a boli obrovské, aj ma nato Dr upozornila mňa ale neboleli
    Takže kľud a testy máš krásne hcg bude vysoké A Gratulujem:-)

  • dancewomen22.11.2016 18:41

    Chápu Tě.Taky mě tyto myslenky napadli,ale zavrhla jsem je!Ja jdu k dr. až 2.12. A to budu už podle ms 7+4,takže obavy taky mám:-(Bude to dobrý,musíš věřit!

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 225 otázek, kterým se dostalo 271 587 odpovědí a 409 750 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist