strach z kontroly 9tt

Otázku položila: Bývalá uživatelka #195021 4.4.2020 18:18

Ahoj holky, potřebuji radu a uklidnění. Ve 4tt jsem měla potvrzené těhotenství, ale byl jen vidět váček. Teď mám jít k lékaři na kontrolu v 9tt a mám strach, že nebude srdíčko a bude bez činné akce. Příznaky mám zatím jen zvetšené prsy a citlivost. No a samozdřejmě časté močení. Jinak žádné. Těhotenské testy ( které si dělám 1x týdně) mi ukazují dvě silné čarky, ale mám prostě strach, zda je vše v pořádku nebo ne. Měla to taky tak některá z vás a bylo vše v pořádku? děkuji za vaše odpovědi a zkušenosti. Jinak mě sem tam pobolívá podbřišek jako by to měl člověk dostat a bolí mě vazy po stranach břicha někdy.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • HaSha4.4.2020 19:14

    Ahoj, schválně jsem si na začátku těhotenství psala do wordu záznamy, takže i kdybych si to už nepamatovala, už jen z těch zápisů vidím, že jsem byla úplně stejně nervózní. Srdíčko mi tenkrát 100% doktorka nepotvrdila ani 6tt a já se dočkala tlukotu právě v tom 9. Teď jsem 23tt. Ani jednou jsem zatím nezvracela, na začátku jsem měla občas pobolívání v podbříšku a citlivá prsa, dokonce jsem se děsila, když jsem dvakrát zašpinila, ale i to je normální. Ze začátku člověk opravdu "žije" od kontroly ke kontrole, jestli to dobře dopadne. Takže se návštěvy u lékaře neboj, vždyť tam právě dostaneš tu odpověď a uvidíš miminko, než začneš znovu nervóznět před další návštěvou. ;-) Určitě se tím nestresuj, tím můžeš miminku naopak ublížit. Přeju ti, abys z kontroly odcházela spokojená s potvrzeným srdíčkem.

  • Nic si z toho nedelej a nestresuj se .... To ze nezvracis jak amina neznamena, ze je neco v neporadku, ja treba v prvnim tehu blila a bylo to zt, v druhym bez priznaku, desila jsem se kazdou chvilu a spi minto tu v postylce .... Klid a cekej na potvrzeni ... Jo a srdicko mi taky potvrdili az v tom 9tt u male :-) .... A pokud te poboliva v podbrisku jako na ms to taky neni spatne .... Rozvolnuji se vazy okolo delohy, jak se deloha zacina zvetsovat a ono to taha, tlaci, picha :-) takze se nebat a drzim pesti :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 502 odpovědí a 409 702 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist