strach budoucího tatínka

Otázku položila: Anonymní uživatelka #69461 6.9.2012 12:48

Ahoj holky, je mi to dost blbý se tu s tim svěřovat, ale dost mě to trápí. Doufám že mi pomůžete/poradíte. Čekáme s manželem vytoužené první miminko, jsem teď v 10. týdnu těhotenství. Ale manžel se stále bojí se mě dotýkat. Sex jsme od té doby měli pouze jednou, coš je u nás hoooooooooodně nezvyklý.

Přišla jsem na to, že je to tim, že se bojí aby mi a prťouskovi neubližil. Vím že mě miluje, že miluje i prďolku, ale prostě mi chyběji ty doteky, který todle vše dokazujou. Nemyslim tim jen sex, ale i líbání, mazlení a tak. Dotkne se mě maximálně tak, že večer se ke mě přitulí, obejme mě a usne. Mno a pusinka je vždycky jak ze školky, prostě mlask.

Jsem zvyklá že jsme na sebe pořád sahali, dráždili se a teď kvůli miminku nic. Nevim jak mu to mám vysvětlit. Už jsem se s nim i o tom bavila, i jsem plakala, protože mě to fakt mrzí. Mno a on mi jen řekl, že ví, ale že si nemám myslet že je to tim, že bych se mu třeba přestávala líbit nebo tak něco, ale že prostě jen má strach... :-(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Hele, my za celé těhotenství spolu spali tak 3x a co jsem měla bříško tak ani jednou. Manžel se prostě hrozně bál, ale na druhou stranu měl normální chuť. Buď to řešil sám ručně stručně u porna, nebo jsem ho uspokojovala já ručně a orálně. Mě ty doteky taky chyběly, ale zase na mě byl hrozně něžnej a usínali jsem v objetí. Mimochodem, já jsem to taky řešila masturbací...

  • Hodně mužů to tak má podvědomě zakódované a může být dost těžké s tím hnout a přesvědčit ho, že se tě dotýkat může...i když to teoreticky ví, tak mu to může být díky podvědomí nepříjemné. Já mám zase opačný problém, můj partner na nás vůbec žádné ohledy nebere a je jako slon v porcelánu, klidně se opře o bříško (přitom já už ho mám větší a mrňous ho i kope), taky jsem se s ním o tom bavila a i nadávala, ale moc se to nelepší :-(. Pak to akorát vypadá tak, že já dávám pozor, aby se o nás nějak blbě neopřel a držím jeho ruku nad břichem...asi si umíš představit, jak si mazlení pak skvěle užívám...:'-(. Nedokážu ti poradit, co dělat s manželem, ale docela ti závidím, já bych naopak takového chlapa, který se trochu bojí chtěla...

  • Ahoj,my to měli taky takhle.Během prvního trimestru jsme měli sex jen 3x,během první poloviny druhého 2x.Potom se manža konečně trošku ,,otrkal'' a šlo to,ale pořád to není nějak často a to už za 27 dní mám termín..To jsou hold chlapi no :) Neboj,myslím,že se to během 2.trim. trošku zlepší.Můžeš příteli říct,že se nemusí bát,že malé je obalené v takovém množství plodové vody,že o ničem ani nebude vědět ;) Držím palce ;)

  • Nevím, jak moc jste spolu o tom mluvili. On ti řekl, že má strach o mimčo. Navrhovala si mu třeba, že spolu nemusíte zrovna "spát", ale že jsou i jiné možnosti, jak si užívat vzájemnou intimitu, aniž by se musel bát o mimčo? Chápu, že má strach přímo ze styku... Já i manžel jsme ho měli ze začátku taky. Přece jen jsou to silné otřesy a člověk samosebou začne mít strach, zda tím mimču neublíží. Ale mazlení, laskání rukou a tak přece mimču ublížit nemůže. Vysvětlila si mu to takhle a on přesto se od tebe drží zpátky? Jestli jo, určitě na něj netlač. Buď se sám časem trochu uklidní nebo prostě to nepůjde. Někteří muži prostě mají podvědomý blok a s partnerkou během těhotenství nechtějí žít intimně... Z různých důvodů... Může to být strach o dítě nebo je prostě těhotná žena nepřitahuje... To ale vůbec neznamená, že by tě nemiloval a neměj mu to za zlé a radši na něj netlač a nevyzvídej, tím by se to ještě mohlo zhoršit. Ale určitě mu třeba aspoň řekni, že by tě mohl častěji obejmout nebo pohladit, aby ti nebylo smutno. A ono se to brzy zase zlepší, neboj ;-)

  • Ahojda , s tím nic neuděláš :) prostě se musíš s tím smířit ...kamarádka měla za celé těhu, sexík jen 4x.. ten její měl strach!a když chtěla mít sexík, tak mu uvařila dobrou večeři a trochu ho přiopila ,, aby byl povolnější , ale néé vždy to pomohlo :) Prostě někteří klucí to prožívají až moc;-) já jsem ve 28týdnu , a mohu říci že sexu mám dostatek :) sice jsem to byla já která ze začátku nechtěla, ale to bylo tím, že jsem na začátku těhu , asi v 8týdnu špinila , a neměla jsem chuť .. přítelovy to nevadí , ví že miminku neublíží , pokud nebude nějak až moc vášnivej :) každý muž to bere jinak !! Některý se bojí , a některý to bere tak jak to je ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 525 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist