štítná žláza

Otázku položila: ze.mi 27.6.2011 19:45

Holky, podařilo se Vám otěhotnět i přesto, že máte problémy se štítnou žlázou? a když ano, za jak dlouho? díky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • ahoj, mám sníženou fukci ŠŽ a otehotněla jsem po tom, co jsem měřila BT vlastně na poprvé, ale to se nevydařilo, tak pak na po 3. Ted jsem 27tt, chodím časteji na endokro a zvýšili mi dávku, jinak pohoda.

  • Mám také sníženou funkci štítné žlázy, ale jelikož se léčím (beru tabletku euthyroxu 100 denně,v so a ne půlku), tak žádné problémy s ní nemám (asi záleží, jak je léčba stabilizovaná), otěhotněla jsem vždy hned (mám 3 děti), jednou i při kojení-to jsme se snažili teda nejdéle-povedlo se až za 3 měsíce. Co nejdřív se musí naklusat na kontrolní odběry-(na endokrinologii jsem naklusala ještě dříve, než na gyndu) a pak jsem chodila snad každý měsíc-nebo každé 2 měsíce na kontrolní odběry, ale vždy bylo vždy v pořádku a dávku nebylo třeba ani zvyšovat.
    Tak držím palce, at´se miminko také co nejdříve podaří!

  • Ahoj, taky mám sníženou Fci ŠŽ a povedlo se nám otěhotnět hned na poprvé. Léčila jsem se v té době teprve 4 měsíce. Jsem ve 20tt, zatím je vše v pořádku jen chodím častěji na kontroly a nesmím brát klasické těhu vitamíny, jako Mamavit atd. Zatím mi dávku zvýšil jen jednou hned poprvé a od té doby zůstává :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 216 otázek, kterým se dostalo 271 563 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist