sprchy na bazénu

Otázku položila: Bývalá uživatelka #178837 18.5.2017 17:39

Ahojky, několik let chodím plavat sama nebo s kámoškami. Nikdy s problémy, až nyní. V jednotlivých sprchách nejsou dveře ani závěsy, ale to mezi holkami neřešíme. Jenže jedna paní spustila "poplach", že jsem se při sprchování i vyčůrala. Strašně se rozčilovala a mi pokazila den. Kámošky proti čůrání při sprchování nic neměly. Ale chci se zeptat i na váš názor. Díky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • No, mně to teda nechutné přijde, schválně si zkus doma ve sprše z výšky své pipky vylít pod tlakem nějakou hodně barevnou tekutinu a pak pozoruj, kam všude se dostane a kdy až se spláchne. Asi ti to nedošlo, ale rozprskne se to fakt hodně a většina sprch na bazénech je statických, tedy jimi ten kout po sobě ze všech stran pořádně opláchnout nelze. Tedy někoho jdoucího po tobě odsuzuješ k tomu, aby min. šlapal ve zbytcích tvé moči. Nehledě k tomu, že moč páchne, takže to paní mohla zaregistrovat i tím, že ucítila pach, koukla a viděla. Kdyby to tak dělal každý, smrdí to ve sprchách jako na veřejných WC. Navíc, nejsem nijak upjatá, ale močení je intimní věc a měla by se dít v soukromí, tedy na WC. A kvůli mykóze či šlapání v kdovíčem si můžeš pořídit žabky. Chodím s dítětem na plavání batolat a i ta mrňata učíme čůrat do nočníku, ne pod sprchou. Je to hlavně o ohleduplnosti. A nějaká Venezuela je mi v tomhle totálně ukradená.

  • Já osobně to nedělám, ale už jsem se setkala s názorem, že s tím lidi nemají problém - stejně to jde do jednoho odpadu, té druhé osoby se to nedotkne a ještě se ušetří za vodu při splachování. :-)
    Ale osobně bych asi nečůrala před očima cizích lidí na bazéně. Ne proto, že by to vadilo nějak hygienicky, ale prostě že bych se styděla dělat veřejně něco, co patří do soukromí.

  • Někde jsem četla, že kdyby se každej, co se jde před sprchou vyčurat, vyčůral až ve sprše, bylo by to velice ekologické :-)

  • neumím si představit za to někomu nadávat, vlastně se ani na nikoho tolik nekoukám a doufám, že se nikdo nekouká ani na mě..... přesto mi to připadá neslušný a docela nechutný, nedělala bych to a vědět, že to dělá někdo jinej kousek vedle nebo chvilku přede mnou, vadilo by mi to.

  • Tak to by mě fakt nenapadlo, že to někomu může vadit. :D čůrám tam vždycky, na záchodech se štítim, většinou tam je voda na zemi a nevím, jestli je to fakt voda. :D
    I doma čůrám ve sprše vždycky, přijde mi to hygienictejsi.... ;-) paní bych asi řekla, jestli nemá na práci nic jinýho než čumět cizím holkám do rozkroku.... :-D

  • Já taky na tom nic moc špatného nevidím, jen jak píše nade mnou, tak bych takovou věc dělala spíš jen skryté, aby to uslo zrakům ostatních a tudíž je to nemohlo pohoršovat.
    Odpad je to jeden,curas pod sebe, tak o co vlastně jde...Aspoň nenechavas mokré prkýnko :-p

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 665 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist