snizeni chuti k jídlu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #425077 8.6.2020 18:41

potrebuji neco po cem se mi sníží chuť k jídlu nebo aby zmizela uplne protože rodicum vadi že jím:)) muzu pit celych 24hodin jen vodu ? tim bych mohla zhubnout ne?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • macicekkajik8.6.2020 21:18

    A já jen dodám, chuť k jídlu máš proto, že nejíš vyváženě a tělu tím pádem něco chybí a doháníš to blbostmi a musíš neustále něco jíst. Přestaň vymýšlet hlouposti a jez tak jak se má. Jednak zhubneš a nebudeš mít potřebu pořád do sebe něco cpát.

  • Kdyz budes jen pit vodu, tak se tim tak akorat zabijes.
    Proc rodicum vadi ze jis??

  • Zhubnes bez jojo efektu jedině tím, že budeš jist zdravě, po menších porcich, ale třeba 5x denně. A samozřejmě dostatek pohybu. Když nebudeš jist vůbec, tak možná Zhubnes, ale nezdravě, hned jakmile se pak najis, všechny kila se ti vrátí dvojnasobne. Nemluvě o tom, že je to nezdravé a bude ti špatně.

  • Jo rodiče mi říkali to samé...zkoušela jsem různé blbosti a nakonec jsem skončila v nemocnici na JIP od té doby mě žádné jídlo nezakazovala a nechávali mě jíst ( samozřejmě že jsem nemohla jíst pořád sladkosti a nezdravé věci ) ale když jsem prostě měla hlad v 21hod. tak jsem si dala jídlo v 21.hod. Když budeš pít jen vodu tak brzy skončíš na enterální výživě(nazogastricka sonda a hospitalizace v nemocnici)...je to nebezpečné... když totiž tak často piješ budeš chodit čůrat žádná voda v tobě nezůstane...také můžeš mít průjem což je také další věc proč v tobě nezůstane tolik vody...voda nenahrazuje stravu a tak budeš mít bolesti břicha a možná i křeče které můžou vyvolat zvracení takže další věc...dřív nebo později omdlíš při tom se můžeš zranit takže touto cestou jediné do špitálu...neomezuj se v normálním přijímání potravy zapíše se více hýbej :-o

  • stupidiack9.6.2020 12:12

    Jedna odpověď za všechny: 24 hodin jen vodu pít nevydržíš, aniž by ses hroutila hlady (pokud nemáš s hladovkou předchozí zkušenost).
    Je to hloupost! Tvé tělo je ve vývinu a rodiče to jistě mysleli trochu jinak - nebrání ti v jídle, ale v hloupostech (brambůrky, sladkosti ..).

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 503 odpovědí a 409 702 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist