slzavé údolí

Otázku položila: Bývalá uživatelka #3762 28.2.2012 12:06

Ahoj holky, už začínám propadat úplnému zoufalství...6 let se "snažíme" o mimi....2 roky navštěvujeme CAR po dostranění myomu je u mě i u manžela vše v pořádku. Teda jsem prý trošku alergická na spermie proto jsme podstoupily IUI i IVF ani jedno se nepovedlo a od té doby se nic neděje. Výsledky z genetiky OK já už fakt nevím proč právě nám se tak dlouho nedaří a jestli se vůbec kdy podaří :-( Ovulka probíhá, MS +- 2 dny pravidelná, tak proč??? Promiňte, ale potřebuju se trochu vypovídat....

holky toto všecko jsme už absolvovali - exotické dovolené, milování s kondomem, dokonce jsme postavili dům, pořídili si pejska atd. takže fakt nevím co dělat, nedělat...

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • to že na to nemáš myslet určitě slyšet nechceš, ale je to nejrychlejší cesta k otěhotnění. Mám v okolí právě takové případy, že pár nemohl otěhotnět a tak si zaplatili drahou exotickou dovolenou a jeli na ní už i s mimčem v bříšku, kámoška se přihlásila na vysokou, když se mimčo nedařilo a při zápisu už byla v tom, já se rozhodla, že si udělám čas jen sama pro sebe, nakoupila permanentky na kosmetiku, masáže, bazén, cvičení a nestihla jsem je ani vychodit, jak rychle jsem byla těhotná. Kamarádka se pustila do přestavby bytu a stihli to dodělat akorát tak před porodem.

  • Pokud máš alergii na jeho sperma, tak na to pomáhá spát spolu třeba 2 měsíce s kondomem. tvoje tělo si "oddychne" a přestane tvořit protilátky proti spermiím. Znám takhle dva páry co se jim to takhle podařilo. na konci těch dvou měsíců odjeďte na dovču a přestaňte na to myslet.

  • To co píše Mijaju - na tom něco bude......jinak nevím, jaké to je být ve Tvé situaci, ale rok jsem nemohla skoro chodit......trvalo dlouho než jsem se svépomocně vyléčila (doktoři totiž řekli, že jsem plně OK)....začala jsem hodně studovat knihy......můj problém byl v bederním obratli......nebo spíše dvou......je to mírné vychýlení gelového jádra plotýnek, což nejde moc dobře poznat ani z magnetické rezonance, ani z CT. No a v jedné chytré knize popisovali jak tento problém může způsobit i to, že žena nemůže otěhotnět.......zkus si o tom něco zjistit.....zajdi za Dornovským fyzioterapeutem ať si tě prohlédne........jinak jsem zastánce přirozené antikoncepce už přes tři roky.......hned jak jsem se uzdravila a začala opět žít naplno a hlavně zdravě......po 7 měsících s novým partnerem jsem otěhotněla........a já si myslela jak to mám vychytaný a vypočítaný a že se nemůže nic stát, že to mám 3 roky otestovaný přitom to klidně mohlo být jen tím, že moje tělo nebylo kvůli plotýnkám v pohodě, tak proto se třeba nikdy nic nestalo.................myslím, že na každém šprochu pravdy trochu......přeji hodně štěstí.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 221 otázek, kterým se dostalo 271 575 odpovědí a 409 747 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist