slabe krvaceni v tehu..

Otázku položila: Bývalá uživatelka #26455 11.6.2012 18:38

Ahoj holky.. mam otazku.. Jsem 4tt.. V krvi potvrzene HCG = 19 den pred ms. Ms nedorazila ale dnes,3ti den ms nsem zacla slabe krvacet.. Tak trosku.. a dost me boli podbrisek (jako pred ms) .co myslite je to normalni??mate s tim nekdo zkusenost??diky ..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • cudla11.6.2012 20:12

    No,v tomhle období nebude těhu ještě asi ani vidět na ultrazvuku....proč ti nabírali HCG den před očekávanou MS ?Obvykle se to nedělá právě proto,že to takhle brzo může dopadnout jakkoliv.K doktorovi bych zašla,ale nic moc nevymyslí.Můžou dát na podporu utrogestan,ale ani ten není všemocný.Buď se těhu udrží nebo ne,taková je prostě realita.
    Držím palce,at je všechno ok.

  • Jela bych do nemocnice a neradila se na netu. :) Krvácení v těhu není nikdy sranda, natož v takhle nízkém týdnu, kdy je všechno buď - anebo.

  • retroxy11.6.2012 18:59

    Určitě jdi do nemocnice. Ono to může být něco nedobrého a taky to nemusí mic znamenat.

  • No, myslím, že doktoři nic moc nevymyslí, jak psala cudla. ALe můžeš si zajít k doktorovi.......udělá UTZ, ale stejně tam nic neuvidí, tak ti nezbyde nic jiného než čekat. Ne nadarmo se říká: nikdy nedělat testy před očekávanou MS, pak se nemusí zadařit, byť výjde pozit. test a odejde to s třeba opožděnou MS a pak je jen velké zklamání. Já krvácela u obou těhotenství. Kolem 6 tt u prvního a kolem 11tt u druhého. Obě dopadla dobře, jedno těhu jsem měla zamlklé - bez jakých koli příznaků

  • Každopádně si myslím, že to není nic dobrého a k doktorovi b\ch asi preventivně zašla. Nic moc s tim neudělá, ale pro klid duše. Dvakrát jsem si dělala test před MS, byl // a pak embryo odešlo a já měla jako zpožděnou MS a zklamání :-(

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist