seznámení s cizincem

Otázku položila: Anonymní uživatelka #335127 14.8.2015 23:16

Ahoj všem.
Na dovolené v zahraničí před 6 týdny jsem se v restauraci seznámila s čišníkem. Dal mi tajně jeho telefonní číslo a pak jsme se vídali týden při večeři, obsluhoval mě, a psali jsme si. Asi 2x jsme se sešli po práci v noci. Já se do něj téměř hned zamilovala (aspoň si to doteď myslím) a proto jsem se za ním po 14 dnech v ČR vydala na 5 dní znovu. Věděl, že jedu jen kvůli němu a moc jsme se na sebe těšili. Pořád mi psal, že "likes me" (hovořili jsme anglicky). Při návratu mi opětoval letmé polibky, mrkal na mě, bylo to velmi přijemné a já jsem byla příliš dlouho sama, takže jsem z toho byla na větvi. Třetí noc, kdy jsme se po jeho práci setkali, mě začal líbat a rukou mně vjel pod sukni. Já jsem ale na tohle nebyla připravená, i když jsem tušila, že procházka po pláži nebude jen procházkou, že...On řekl, že to je v pohodě, vůbec se nenaštval. Dál jsme se vídali dva dny u večeře, on přišel za mnou k hotelu zase v noci, jen jsme si povídali a líbali se. Opakoval mi dokola, že jsem very interesting a že likes me. Měli jsme se setkat i poslední noc před mým odjezdem domů. Já jsem ale v restauraci začala poněkud slzet a on to viděl. Nic neudělal a neřekl, ale pak mi napsal, ať na něj nečekám, že nepřijde, že to, co viděl v restauraci, nemá rád, že jsem náladová a chce se mě pamatovat jako krásnou chytrou holku a že se uvidíme za rok, jestli zase přijedu. Mě to samozřejmě hrozně vzalo. Vím, že románky nemají budoucnost, ale můj bratr si takhle našel ženu a mají te´d krásného syna a jsou velmi šťastní, může to klapat! Je mi 30, čišníkovi 40. Je svobodný, neženatý a nerozvedený. nevím, co si myslet, přijdu si obelhaná a chci věřit, že měl měl opravdu rád (to jeho likes me), ale a druhou stranu je to čišník, potkává mraky holek a kdoví, jak a kdy s kým...Potřebuju si v sobě tyhle věci ujasnit a už o nich nepřemýšlet, mám spoustu jiných starostí. Holky, co si myslíte, mohl mě fakt mít rád? Pohnojila jsem to, když jsem s ním nechtěla mít sex, protože mě to zaskočilo a necítila jsem se? Vymluvil se jen na mých pár slz a odtažitost nebo je vůl, pokud to považuje za "náladovost"? Jinak jsem vždy byla hodně rozesmátá. Zní to hrozně trapně a měla bych mít ve svým věku rozum, ale tolik mně zamotal hlavu, že to evidentně nevidím objektivně. Můžete mi na to celé říct svůj názor? Můžu to já nějak napravit? Ještě zmíním, že jak mi napsal, abych ho už nečekala, tak jsem poněkud rozzuřeně a nešťastně napsala, ať se za sebou zamyslí a neobviňuje mě z náladovosti, že JÁ ho ráda mám. Mělo to vůbec nějakou šanci? Holky díky....

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Přečti si po sobě znovu, co jsi napsala. V podstatě sis sama odpověděla. Je to číšník, zvyklý dvořit se turistkám a chce si s nimi užívat, ale jen to pěkné, podle mě mu šlo jen o další "čárku" do seznamu, chtěl sex i když dělal, že mu to nevadilo a to že jsi brečela bral už jako že ty to bereš vážněji a chtěla by ses vázat, podle mě se on ale vázat nechce. Je to dost častý model...tihle hotelový chlápci, ať jde o číšníky, barmany, fotografy a já nevím co ještě, to prostě s ženskými umí a ty, které jsou buď nespokojené či opuštěné se v tom vzhlídnou, dělá jim dobře, že je někdo chválí a lichotí jím a že tihle týpci to umí dost dobře, jenže málokdy jde o nějakou vážnější věc, vždy buď o sex nebo o to dostat se do Evropy a pod., v tvém případě šlo jen o to vzrůšo.....ale o emoce mu fakt asi nešlo, možná těchto poblázněných ženských měl více a už to pozná a raději couvá, ale kdo ví možná se mýlím, ale určitě nebudu daleko od pravdy. Být tebou dám se do kupy a prdím na něj. Však on už má zcela jistě za tebe náhradu;-)

  • martinna1415.8.2015 6:58

    Podle mně je jenom dobře, že jste spolu neměli sex. Pak bys litovala víc. Podle mně ten pravý mi nebude říkat pár dní po seznámení hned, že mě má rád (a ještě to tolikrát opakovat). To většinou nemůže vědět tak rychle. Může to být takové to zalíbení, ale ne skutečně to, že tě má rád. Z vlastní zkušenosti vím, že číšníci se snaží zalíbit a zapůsobit na ženy. Prostě v tom umí chodit. A taky by mě trošku nenechávalo klidnou to, že je mu 40 a není ženatý. Přece jen musí být v něčem háček.
    Na závěr ti připomenu, že jsi NEUDĚLALA VŮBEC NIC ŠPATNĚ! Nic si nevyčítej. Každá z nás občas naletí nějakému blbečkovi, pro kterého jsme jenom další zářez. Teď už jsi doma, takže ho nebudeš mít aspoň na očích. Rozmazluj se, zajdi si třeba zaplavat, nebo někam do welnessu načerpat novou energii, ke kadeřnici nebo cokoliv, co bys chtěla zkusit a dosud nebyl čas nebo ses bála. Jednoduše se rozmazluj, protože si to zasloužíš! Nemusíš hned, někdy člověk potřebuje čas pro sebe, aby se vyplakal. Není to ostuda.
    Taky mě napadá, že by ti možná mohlo pomoct psaní deníku. Prostě se vypsat z toho všeho. Psát to tak, jak to cítíš. Díky tomu si utřídíš myšlenky a postupně si vlastně sama přijdeš na to, že ten pravý na tebe čeká jinde. Držím ti moc palce, abys to zvládla tak, jak si sama přeješ. Věřím ti, že to dokážeš, protože i když si to teď možná nemyslíš, jsi moc silná a takovýto blbeček tě jen tak nerozhodí. Kdyby sis chtěla popovídat, klidně mi napiš soukromou zprávu. Vím, že to může někdy člověku pomoct. :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 503 odpovědí a 409 702 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist