sex "bez"

Otázku položila: Anonymní uživatelka #41154 24.7.2011 22:56

prosím vás chtěla bych poradit mám úžasného přítele na nic si nemůžu stěžovat je prostě úžasný a strašně moc zotpovědný :) a moc se milujeme,já beru antikoncepci vážně pravidelně a nezapomínám - nikdy ale při sexu používáme i kondom mě to něják nevadí jen mě strašně láká sex bez už jsme to jednou skusili pro mě i pro něj to bylo poprvé bez ale přemluvila jsem ho nějak ve slabé chvilce... :-/ dnes už se přemluvit nedá prosím poraďte jak ho mám přesvědčit?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Verousek8924.7.2011 23:02

    Já bych spíš radila nepřemlouvat ho. Pokud opravdu nechce, má pro to určitě své důvody. Zkuste si o tom promluvit, co ho trápí a ty mu zkus vysvětlit své přání :) Jestli je tak zodpovědný, jak říkáš, buď ráda. Takový chlap je k nezaplacení, co by za to jiní dali ;-)

  • Teď jako bys mi mluvila z duše...
    A přítelem jsme už přes 3 roky, první rok jsme spolu nespali, až po roce s kondomem, ale byl si takový nejistý a všechno, tak jsem si zašla pro HA a používáme i kondom, on má šílený strach z otěhotnění, ale docela dost si povídáme, a i když jsem mu to vysvětlila, tak kondom používáme pořád a řekl mi, že ho mám nechat, že časem to přijde všechno samo a opravdu, kondom sice ještě používáme (nedávno jsme kondomy neměli tak jsme se milovali poprvé bez kondomu, taky se nám to oběma líbilo, ale už zase nechce), ale dělá pokroky v jiných věcech, které by třeba ještě před rokem nedovolil (co se týče intimního života)...
    Nijak na něj netlačím a čekám, miluju ho a na jednu stranu, myslím, že můžeme být rády, že máme tak zodpovědné přítele, neříkám, taky mě to někdy ,,štve", ale pak si řeknu, že to vlastně myslí dobře...takže rada: NATLAČIT A ČEKAT :)
    A pokud to někomu přijde divné, že používáme HA i kondom, ať si myslí co chce, podle mě je to ta nejlepší ochrana. Ale věřím, že časem to půjde bez...

  • Jestli bereš takhle zodpovědně HA, tak si myslím, že není důvod k obavám. ;) Zkus najít nějaký článek nebo mu ukaž tuhle poradnu, aby přestal mít strach. :)
    Já také beru HA, kondomům nevěřím a nemám je ani v lásce, přítel je taky radši "bez", spíme spolu už 2 roky a je to nádhera. :))

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist