sex

Otázku položila: Anonymní uživatelka #532597 4.10.2023 16:18

Ahooj, jsem s přítelem 4 měsíce a vůbec už mě nebaví s ním spát. Já jsem na extrémy, on zas na klidný sex v posteli, několikrát jsem mu řekla, že mi to nevyhovuje a on vždy odpoví, že to bude příště lepší, ale nikdy není. Dokonce jsem teď ve fázi, že bych si na sex někoho našla a to jsem striktně proti podvádění. Už fakt nevím, co dál.

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Pokud jsi mu o tom říkala a nedošli jste k nějakému kompromisu, tak pravděpodobně nejste kompatibilní a fungovat to nebude. Když už máš i takové myšlenky, že by sis kvůli tomu po 4 měsících našla někoho jiného na sex, tak asi už tušíš, na čem jste. Ani jeden z vás není ten špatný, avšak myslím, že oba byste si rozuměli lépe s někým jiným.

  • Pokud nemáte děti nebo jiné závazky, bude lepší, když si každý najdete někoho kompatibilnějšího, než abyste dělali něco, co vám není přirozené.

  • Sex je ve vztahu důležitý a pokud vám to v posteli neklape už takto v začátku, nebude to dělat dobrotu. Můžete si jinak ve všem rozumět, ale pokud si nesednete v intimním životě, je otázka času, kdy dojde k průšvihu (např. nevěra). Také jsem to zažila, kluk to byl jinak moc fajn, konečně někdo, kdo mi fakt jinak seděl, jenže sex hrůza děs... postupně jsem došla k tomu, že bude daleko lepší, když budeme jen kamarádi.

  • Majulina6.10.2023 17:37

    Hm nam to taky nefunguje, ale soustredim si na jine veci. Zahybala jsem s jinym, ze ktereho jsem byla vlhka jen co jsem videla, ale mel jine negativni vlastnosti, byl to bubak, casto se urazel. Takze jsem stale s tim, se kterym mi to nefunguje.8-o

  • Monika556524.3. 21:05

    Dobrý den, chápu, jak frustrující to může být, když se potřeby ve vztahu neshodují. Po své nedávné zkušenosti s thajskou masáží tady https://redmassage.cz/ jsem si uvědomila, že komunikace a porozumění partnerovi jsou důležité. Je potřeba se otevřeně bavit o svých potřebách a přáních ohledně intimního života. Možná by bylo užitečné se pokusit s partnerem najít kompromis. Pokud se vám tohle téma zdá obtížné řešit, může vám pomoci i konzultace s odborníkem na vztahy.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist