sex

Otázku položila: Bývalá uživatelka #27062 20.2.2011 1:20

Mam jit na gynekologii je mi 14 a uz nejsem pana...Kdyz reknu ze ete sem pana muze mi rict na gynekologii ze mam panenskou blanu protrhnou z neceho jineho ???

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • full.avl20.2.2011 9:24

    Takhle to že jsi nebo nejsi panna musíš říct z důvodu aby lékař věděl jak Tě prohlédnout. Čím by si chtěla říkat, že sis to protrhla? on zas tak moc gynekolog není pitomej, asi mu bude jeasné že jde o sex, ne každá 14nácka chodí na gynekologii. ;-)

  • dzusinka20.2.2011 20:52

    Pokud řekne slečna ve 14 u lékaře, že není panna, tak ten zašle podnět na sociálku a ta to pak bude řešit přes policii, takže tento postup rozhodně nedoporučuju. Navíc nikde není psáno, že holka pod 15 nemůže masturbovat, tak si klidně může protrhnout blánu tímto způsobem. Jinak doktor opravdu nemá jak poznat, z čeho to protrhnutí pochází. Navíc pokud slenča nahlásí, že panna je, tak ji bude prohlížet přes konečník. Kromě toho si myslím, že holka by měla začít chodit ke gynekologovi, jakmile začne menstruovat.

  • jestli musíš jít na gynekologii, protože máš nějaké zdravotní problémy, tak bych určitě nedoporučovala doktorovi lhát

    doktor při prohlídce pozná, že máš panenskou blánu protrženou, ale nepozná, jak k tomu došlo - jestli stykem nebo nějak samovolně nebo jiným způsobem, nemá to jak poznat, stejně tak nezjistí, kdy k tomu došlo, pokud to třeba není čerstvé a případné poranění by nebylo ještě zahojené

    podle toho, co píšeš (že už nejsi panna), předpokládám, že jsi už měla pohlavní styk ... doufám, že Ti je jasné, že je to brzy a že osoba, se kterou jsi sexovala a je starší 15 let, může být za to trestně stíhána ... dále doufám, že jste použili jako ochranu kondom - pokud ne, tak doktorovi rozhodně nelži, protože Tvoje zdravotní problémy by případně mohly souviset s těhotenstvím nebo nějakou pohlavně přenosnou chorobou a lhaním si nepomůžeš ... a rozhodně s dalším sexem počkej minimálně do patnácti let

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 723 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist