rovnatka =(

Otázku položila: Bývalá uživatelka #30756 6.3.2011 21:47

Baby mam takovy problem , muj kluk chce abych mu kouřila a ja sem i pro vyhovuje mi to ale mam uz rok a pul rovnatka a zjistila sem ze ho vzdycky strasne podru , ale on mi to nechtel rikat i prest tu bolest ptz to ma rad , nemate nejakou radu , i kdyz se snazim o neho nezavadit tema dratkama je to na nic =( sem vdecna za kazdou radu ..dekuju

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahojky,
    tak to je teda maso, to věřim že ho to muselo bolet :-)) Tak toho na nějakou dobu nech, zkus ho jen dráždit rukou a přejížděj jen jazykem po žaludu nebo i po celé délce, myslim, že to mu budě dělat taky dobře :-)

  • Ahoj, já mám teda taky rovnátka a ještě se mi nepovedlo mu ublížit. Chce to jen cvik :) Ale jak píše Janule, dráždění jazykem a rukou mu bude plně stačit a obejde se to bez zranění : )))

  • Ahoj, doporučila bych ortodontický vosk, ten konec drátku do něj zabalíš a pak ho píchat určitě nebude ;-)

  • Ahoj, taky mam rovnatka a pritel rikal, ze uz mi nedovoli je nikdy sundat prave kvuli sexu :-) a to se mi jeste nikdy nepodarilo ho zranit.Ty asi myslis, ze ho poranis tema dvouma zamkama co jsou na patre jakokdyby na druhe strane ze - tzn ukotveni. Zkus ten vosk, jenom na sex, kdyz ho poradne pritlacis, tak mi nerikej, ze se rozdroli. Anebo proste kdyz si ho zasunujes do pusy, tak na to davej bacha aby sis ho nepritlacila na ty zamky. A vidis treba se mu to nakonec libi i s tou bolesti. Za chvíli uz ti je urcite sundaji, takze uz budes v pohode.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 217 otázek, kterým se dostalo 271 565 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist